Chýbajú mi kamarátky

DzanaFX

Ja síce kamarátky nemám, ale ponúknem sa tým, ktoré chcú pokecať, rada poradím, pomôžem, pokecám :-) Veľmi rada počúvam ľudské príbehy a problémy :-) (mail po kliknutí na moje meno) :-)

Wanillka

Ja mám kamarátku, jednu jedinú.Tú najlepšiu a potom iba takých známych, (som introvert)..radšej spoznávam ľudí na internete s ktorými mám po väčšine spoločné záľuby, máme o čom písať.V júni sa mi podarilo stretnúť sa s jednou kamarátkou tiež z netu ktorá zhodou okolností študuje v meste pri ktorom bývam. V septembri sa mám stretnúť s ďalšou kamarátkou ktorá sem má tiež prísť študovať.Radšej budem spoznávať ľudí tu, niekoho kto ma chápe, má tie isté problémy ako zažívať to nepochopenie zo strany okolia....

Lussy86

Ja mám dosť kamarátiek v podstate..aj dobrých...ale chýba mi v živote taký človek s ktorým by som si mohla napísať, vymeniť si pár riadkov, poradiť si navzájom... ako niekedy keď sme si dopisovali cez listy a nikdy sme sa nevideli :)... rada by som takú kamarátku opäť mala, tiež budem rada ak sa mi niekto ozve :)

brazilcanka

mne ostala uz len jedina kamoska s ktorou som v kontakte casto, ale teraz uz len cez maily :( lebo odisla do zahranicia za pracou. kamosky z VS ziju kazda v inom meste a napiseme si len obcas. niektore su tiez v BA ale to sa dohodneme na stretku tak raz za pol roka, lebo uz su vydate, maju deti...takze travim cas s frajerom alebo so svojimi zalubami. hm

tralala33

21 rockov:), mne sa zda,ze prava nefalosna kamaratka sa hlada viac nez tazko ak to nieje aj nemozne v tejto dobe. zuzikmotuzik4@gmail.com

kira

Ja žijem tiež bez kamarátok nemám sa ským porozprávat nikde nechodím iba ak do obchodu ,alebo ked ma muž zoberie na výlet to je ok.ale nemám to komu ani povedat ,ale už som si asi aj na to zvykla lebo dobrá kamarátka sa velmi tažko hladá v tejto uponáhlanej dobe