Chalani pritahuju vas baby ktore maju ofinu ako maju dlhe vlasy ale maju taku ofinu nie taku do rovna ako sedlacka ale tak normalne moderne lebo dneska som sa kukala a neviem ci muzov vzrusuju sexualne take baby prosiim povedzte uprimne
CHALANI PRITAHUJU VAAS TAKE BABY?KLIKNITE SEM
dududulka> ja sa z teba asi poserem od smiechu, ty si prosimta odkial?? jeziiis, mne sa asi nieco stane, asi si cvrknem, ha haaaaaaa
:D to je riadna otazka toto...to akoby si sa spytala ze chalani pritahuju vas baby co maju nausnice ale nie take tie dlhe ako sedlacky ale take tie bodky ale nie take tie s tym diamantom ale take bez...:D..joj moja moja
inak aj Z.Puskarova je sedlacka???lebo aj ona ma taku ofinu...sedlak je ten kto je primitiv a kto si mysli ze chlapov vzrusuje a pritihuje ofina...chlapov skor pritahuje intelligentne dievca, ktore nehovori vkuse o makupe , vlasoch, manikure, atd....
haha toto je ale príspevok... čo Ti na to majú odpovedať,tak Ti to bude robiť odzadu a nebude sa ti na tú ofinu pozerať aby si nemala komplexy...
hihii ze do rovna ako sedlacka a odkial to viez ze do rovna maju ofinu sedlacky co si jedna z nich looool hihhhii toto je aj prispevok bud rada ze sa tu na to m zabavam lebo nikto iny ti sem nenapise ty si teda ozaj sedlacka aj s ofinou aj bez ja mam rad dievcata inteligentne krasne a nie co tu pisu ze do rovna ofinu jak sedlacka ... ach dievca vschop sa