Helikobakter

RNG

Mola, nik ti nemoze poradit, lebo v tomto pripade protilatky v krvi sa nachadzaju aj dlho po zniceni helikobakteru.
A mozes ho dostat naspat o par dni aj tak.
Jedina metoda, ktoru casto odporucam je zvysovat si vseobecne imunitu, cim sa aj aktivne infekcie potlacia, a samozrejme predide reinfekcii. A to sa tyka nielen na jednu bakteriu ale na vsetky mozne, ba dokonca aj ine, ako virusy, mykoplazmy, plesne atd.
Posilnene telo ich vie odrazit alebo zlikvidovat samo velmi casto.
Takze este raz: selen, zinok, probiotika, vitaminy ABCDE a ine podla potreby.

mola

Rada by som sa spytala aka ma byt normalna hodnota v krvi na helikobaktera.Z mojich vysledkov je to od 0,0 do 1,0. Ja mam 0,8 to znamena ze je to v poriadku ale do kedy?Pred 3 rokmi som ho liecila antibiotikami,lebo bol pozitivny,ale teraz sa bojim ci aj tato hodnota 0,8 uz nesvedci ze tam helikobakter niekde je.Myslela som ze zdravi clovek ma mat hodnoty max. do 0,5,mozna este menej. Vyzna sa v tom niekto,velmi by ste mi tym pomohli.

RNG

Klikni si na reklamu Google, je napr tu nad tymto textom novej spravy ako
Doplnky vyzivy (RNG) a tam najdes vsetky adresy a telefonne cisla.

RNG

Betain HCl mozes dostat aj v mojich predajniach.
Ale na margo tejto temy, ak mas helikobaktera a zaludocne vredy, pokial sa ti nevyhoja(3-5 tyzdnov) nie je dobre zvysovat kyslost zaludka.

sajmi

ahojte...ako sa helikobakter prejavuje???mam podozrenie,ze ho mam w tele,lebo dlhsiu dobu mam problemy.po jedle mi je spatne,boli ma brucho,no a wacsinou,ked nieco zjem,ned to aj wylucim z tela..prejawuje sa to aj nejak takto?dakujem:)

RNG

Spravne lieceny helikobakter sa da kompletne vyhubit za 3 az 4 tyzdne.Da sa to robut aj syntetickymi atb(2 atr+ bismuth) aj prirodnymi doplnkami(koloidna strieborna voda a niektore zinkove zluceniny alebo/a GSE)

aloe

mimi30.Dobre urobila doktorka, že Ti nedala antibiotiká či iné lieky.Tie by len oslabili imunitný systém.Úprava stravy je múdra vec, ale nestačí.Je treba to riešiť prírodnými produktami výživy.Mám skúsenosť, že doktorka liečila helicobactera 2 roky neúspešne u chlapca a našimi prírod. produktami sa stav zlepšil behom mesiaca.duratnakatka@zoznam.sk