Preco odpudzujem ?

Príspevok v téme: Preco odpudzujem ?
90100

ahojte, snad mi niekto poradi.

vzdy som bola utiahnuta od malicka. hanbliva a ticha. rozumna, ucila som sa, slusna.

snad ma nebude niekto odsudzovat lebo teraz nechcem posobit namyslene. do tvare osm bola vzdy pekna robila som aj fotomodeling, postupila na miss a tak podobne. ale vzdy som bola taka bucka nikdy jednoducho nebudem mat 55 kg.

na strednej skole sa mi dost upravilo sebavedomie, zacala som sa o seba starat, vzdy mam upravene vlasy, makeup ( mam kurz vizazisticky takze makeup mam vzdy dobry)vzdy mam upravene nechty, mám pekne veci, vela topanok. chcem vediet co sa vo svete deje, som ambiciozna ale nie namyslena,
rada sa ucim, vzdelavam,

Som zabavna, mila , napomocna, priatelska
ale kym niekoho pustim k sebe trva to trochu dlhsie aj rok.

ludia si preto o mne casto myslia ze som namyslena, a pohrdavo sa k nim spravam.

nemam vobec ziadnych priatelov. absolutne. mam priatela ale ten je hrozne casto v praci v zahranici vidime saa tak 2 - 4 X za mesiac. inak som z rodicmi doma. aj ked byvam sama v byte tak som s rodicmi castejsie.

neviem co mam robit teraz idem na VS a nechcem aby som aj tam zostala sama ako prst.

co ma najviac mrzi je to ze ludia nechapu ze ja nerada ponocujem, chodim sa opijat, mam rada zabavu v style ze sedime niekde na byte s priatelmi alebo v slusnom podniku. ale ludia ma odstrcili od seba len preto lebo nechcem litat v noci po ulici v jednej topanke, opita a zhulena.

neviem, je to v ludoch s akymi sa priatelím, su aj slusní ludia este ? alebo budem nevzdy sama ?

90100

perfekcionista som, vleky, ale narcis niesom, licim sa normalne prirodzene, niesom nejaka zmalovana pipka na steklickach.

len som tym chcela dodat ze niesom nejake skarede strapate tela.

ja naozaj neviem kde konkretne je vo mne problem. niesom egoistka, naopak zaujimam sa viac o druhych ako o seba.

naozaj neviem co robim zle

sunrisesunri

Že nebral lieky a že ti povedal že mu nic neni neznamená že bol v poriadku... Tebe tak pripadal? Kto normálny sa nechá dobrovoľne zbaviť svojprávnosti? Asi to bol nejaký gambler

J111

A este je aj zbaveny svojpravnosti a pritom mi povedal, ze mu nic nie je. Je to vobec mozne. Lieky plul do zachoda, bral len lieky na spanie. Nechal sa zbavit svojpravnosti, aby cosi nemusel platit. Ojeb system.

J111

Keby som bol na tom tak zle, ako si ty o mne myslis, tak to by som bol na tom lieceni permanentne. Posledne mi v nemocnici dali len same antidepresiva a ziadne antipsychotika. Tam clovek stretne ludi, to vam poviem, ze vraj Jezis byva v Kosiciach, jeden chcel vykradnut banku bez zbrane, hned ho brali na psychiatriu, no ja neviem, ale co sa tam nedozviem. Budem chodit pravidelne kazdy rok na liecenie, aby som zazil nieco, co za normalnych okolnosti nezazijem.