Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolestiva vyražka tam dolu

Príspevok v téme: Bolestiva vyražka tam dolu
Mia122

Asi raz za dva mesiace sa mi spravi tam dolu taka bolestiva vyražka velkostou niekedy 0,5cm niekedy 1cm. Nie je to vždy na tom istom mieste, niekedy je zvnutra inokedy vedla malych pyskov, či ako to nazvať :-) Partnera nemam a ani som ešte nikdy nemala, žeby to bolo niečo nakazlive. Mavate to aj vy? Čo to môže byť? Je to niečo važne? U gynekologa som ešte nebola.

Mia122

www.google.sk
:-) tu pišu že herpes genitalis je vysoko nakazlive sexualne ochorenie, ale ja nikoho nemam a ani som nemala tak prečo to tam mam? Ešte že to do týždna-dvoch zmizne a potom sa mi to bohužiaľ občas znova spravi.

Mia122

Môže sa ten herpes spraviť tam dolu namiesto na pere? Pravda je že mi pred včerom bolo cely den zima aj ma striaslo. Neviem ako to vyzera, nepozerala som si tam :-) ale citiť to na dotyk vlastne aj pri cikani to citim.

wreck

najdi si cez google images vyrazy 'herpes simplex' a 'herpes genitalis'. sice sa mi to nezda, ak si este panna, ale aspon podla obrazkov porovnas, ci to tak vyzera.

ak nie, tak aspon ziskas malicke povedomie o tom, co vsetko ta moze ohrozit, ked sa raz zacnes milovat. :(