napiste mi prosim, kto ste to vyskusali, budem velmo rada....a budem cakat...dakujem
Chilliburner
nemusis drzat ziadnu dietu, ani hladovat.a urcite nepchaj do seba ziadne zazracne tabletky. staci sa stravovat pravidelne a cvicit 2x tyzdenne 1 hodinu. ja som za mesiac schopna zhodit 2 kg takto. male porcie nekalorickych jedal kazde tri hodiny. napriklad dnes mam na obed ladovy salat s paradajkami, uhorkou a tuniakom z konzervy + celozrnny rozok. na veceru si dam zemiaky s chudym masom a zeleninou. a medzi tym jablko. netreba vymyslat ziadne zazracne jedla,stacia uplne jedoduche. a kup si psyllium, je to zdrava prirodna vlaknina, ocisti ti to creva a realne pomoze pri chudnuti. ja to uzivam pravidelne. je to neskodne a nenavykove.
diky baby, ze ste sa ozvali a ozaj aky mate nazor na jablcny ocot....ja by som rada vyskusala ten chilliburner, ale mam na tie tabletky teraz po vasej vasich vypovediach iny nazor, tak neviem...ale diky, ze ste reagovali...poradte mi daku dietu este prosim...budem rada diky....
su to vyhodene peniaze do luftu-moja skusenost
A co je to nejaky spalovac tukov?
je to blbost, akurat na to mozes dostat alergiu... ako pisu baby hore, kamoska sa z toho tiez raz vyhadzala... skus radsej poriadnu dietu, napriklad dukanovu a k tomu tie spravne cviky - klikni napriklad na -odkaz odstránený- a precitaj si viac info... tieto vsetky spalovace su vacsinou neucinne, len sypu peniaze do online reklamy a ludia im to kupuju
blbosť!
ahoj, ja som chilliburner skúšala už minulý rok...žiaľ, asi po štvrtom dni som musela prestať,pretože som sa z toho vyhádzala na celom tele..tbl som dala mamine a ona v pohode,ale že by to robilo zázraky,to nemôžem povedať....zbytočne vyhodené peniaze podľa mňa