Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Padanie vlasov

zoe23

Ahojte,
rada by som vam len povedala čo pomohlo mne. Mne velmi padali vlasy este par mesiacov dozadu. Umyvam si ich kazdy den, lebo sa mi tak rychlo mastia a navyse si ich aj zehlim skoro dennodenne(ale farbene ich zatial nemam). Takze stale som doma pocuvala, ze to mam z toho :) Lenze mne tak padali aj pred tym. Pred pár rokmi mi zistili trosku problem so štitnou zlazou, tak sa to pripisovalo tomu. Ked bolo uz vsetko ok so štitnou, vlasy padat neprestali. A kazdy ten som vo vani mala plny košiček vlasov ale obvodna lekarka mi na to vzdy len povedala, ze pokial si hrabnem do vlasov a neostane mi vruke chumac vlasov, tak je to ok, čo sa mi nejak nezda ale... Tak som skusala tiez vselico mozne, menila šampony, drahe šampony z lekarni, aj rozne znackove vodicky z lekarni ale nic nezaberalo a ak, tak len chvilku. Ani HAK nič nezmenila. Tak som sa zacala hrabat na nete ale nehladala som uz nic proti zastaveniu vypadavania ale na rychly rast vlasov. No a citala som dost pozitivnych reakcii na tu lacnu a „storočnu“značku DIXI. Tak som si kupila (modru) Vodu na vlasy dixi a z tej mi uplne prestali padat vlasy (a to som uz ani ja v ziadnu zmenu nedufala) a hlavne mi z nej zacali rast viditelne nove vlasy. Davala som si ich najskor hlavne na miesto ako su spánky, lebo tam som mala take riedke vlasy a normalne som videla jak mi rastu nove tmave vlasy a nie take blede páperka :D A potom, ked som minula tuto modru dixi, preliala som tam vlasove tonikum(ampulky) ARVIT B5 tiez od dixi a efekt je stale rovnaky – vlasy nepadaju a rastu nove. (mozte pozret aj reakcie-do googla-„dixi ampulky blog“a hned prve co vyskoci. Teraz pouzivam aj sampon dixi zihlavovy(kde pisu ze ho treba chvilku nechat na hlave posobit) a proste ja uz ani neviem ktore z tychto vyrobkov zabera ale vlasy mi uplne prestali padat, košik vo vani je prazdny a ked sa cesem, na hrebeni ostane asi tak jeden vlas. A podotykam, ze mala som aj iny lacny zihlavovy sampon, ale ten mi nepomohol vobec. Neviem čim to je, zlozenia som neporovnavala. Som taka rada, ze som nasla niečo čo mi pomohlo vyriešit dlhorocny problem, ktory sa tahal od puberty a teraz riesim uz len to, ze musim tie vyrastajuce vlasy gelovat, lebo mi rašia po celej hlave a odstavaju, tak by to vyzeralo bez gelu smiešne, ale to uz je mily problemik.
A tak, ak ste niektorí stale zufali a dixi ste nahodou neskusili, šup do drogerky a prinajhorsom to nezaberie . A este na zaver chcem povedat, ze mam uplne z tychto vyrobkov jemne leskle vlasy a to som myslela, ze aky šmejd to bude a som bola milo prekvapena.

cajka

ahojte kde treba ist k akemu doktorovi ked chcem zistit ci nemam v tele premnozene plesne ci autoimunne ochorenie ako spomina rng?

pitok

Ahojte cez prazdniny som bol v USA a ked som sa vratil,začali mi padať vlasy može to byť prostredim? Alebo mám čo najskor navštíviť lekára??Prosím odpíšte kto s tým má skúsenosti je to dosť nepríjemne ://

RNG

Padanie vlasov je ponajviac z hormonalnych dovodov a pomahaju tam doplnky napr korene zo zihlavy, beta sitisteroly, vitaminy B5 a b-7, jod, zinok selen a kremik.
Tu napr alopeciu spajaju z roznymi tzv autoimunnymi chorobami
www.digestaqure.com
No a samozrejme s roznymi koznymi plesnami, nakazami v tele(candida, helicobacter,vciralnew a hromadu inych), premnozenymi koznymi roztocmi( mikroskopicke demodex foliculorum s roznymi skodlivymi bakteriami v traviacom trakte)a podobne.

V snahe najst niejake spojenie s alopeciou a neonovymi svetlami som narazil na tento velmi zaujimavy a informativny zdroj o fototerapiach, tj lieceni roznymi svetlami
www.solarcsystems.com
Ale tu viac spominaju zastavenie alopecie svetelnou terapiou, pouzivanim neonovych svetiel specialnych vlnovych dlzok, nez ze by hovorili o nejakej skodlivosti.

žužu123

je neskutočné koľko žien či mladých alebo starších má tento problém.Vždy som mala husté vlasy za posledné dva roky si už neviem rady vyskúšala som už všetko čo mi kto poradil ale nič nepomáha.Skúšala som vitamíny zinok,magnézium, vápnik,zmenila som stravovacie návyky zmenila som niekoľko druhov šampónov a stále je to rovnaké,vlasy po celom byte už mám strach si umývať hlavu.Vpredu nad čelom mám doslova plešiny rastú mi tam síce nejaké vlasy ale sú nekvalitné, jemné a lámu sa u lekára som nebola ale tiež si myslím že je to prostredím a hlavne neonmi máme ich po celej kancelárii a všetky kolegyne majú rovnaký problém

zuzulko

jefito na fyzike sa neučí ale frekvencie neoniek sú pre organizmus neprirodzené a zákonite poškodzujú bunky dnes sa už vie že aj žiarenie mobilu, počítačov, umelých hmôt a podobne silne poškodzujú a sú pre organizmus stresovou záťažou. biznis je biznis a nikomu predsa nebude záležať na tom aby organizmus chranil a vzdal sa ťažkých prachov len preto aby priznal škodlivé účinky vymožeností doby. aby organizmus fungoval zdravo potrebuje pre svoj život prirodzenú energiu vody, svetla/nie umelého/ žiarenie zeme a vesmíru v prirodzenej rovnováhe- a tu je problém sústavného narúšania frekvenciami umelych látok, mobily, telky a pod.

Jefitto

Pochybujem, v neonkach ide o neionizujuce žiarenie. Potom by na to muselo mať vplyv aj to, keď si zapneš rádio, keď máš pri sebe mobil, alebo dokonca keď si v magnetickom poli zeme. To sme všetci a nie všetkým vypadávajú vlasy

milli11

Ja som pocula, ze je to aj akysi vedlajsi ucinok neonovych svetiel. Napriklad v praci sme vacsina pod neonovymi svetlami.