Neviem či je to iba u mna ale ja radšej chodim sama, nemam rada ak musi na mna čakať a ja si chcem dlhšie niečo skušať, niekedy som v jednom obchode aj hodinu a ak je niekto so mnou som z toho nervozna. A potom tie komentare okolo toho na druhy deň... a navyše su veci ktore nechcem aby videla že som si kupila. Aj vy chodite radšej sami?
Chodite radšej sami nakupovať oblečenie? Alebo s kamaratkou?
a ja som si myslela, že to len ja mám takú chorobu že nenávidím ak niekto so mnou chodí nakupovať (okrem frajera, ten mi nevadí) :D :D
Blondula, ahoj moja, no u mna je to tiez kadejake, tazke obdobie :-/, dlho si tu nebola, par ludi bolo bloknutych, par je na dovolenkach :-) ale oni pridu, no a par skalnych tu je :D, baby nam niektore porobili VS :D a uzivaju tituly :D.
To mi je luto, ze mas s nim problemy :-/, chlapi .......
A co teraz robis, nechcela si ist pracovat za hranice? Tak nejak to mam v pamäti. Inak sa drzis, zdravotne a tak, vsetko oK?
ahoj MAOM ;-) uz vcera som ta zazrela a nemala cas som ta ohlasit :D vidim,ze kopa "skalnich" tu neni :-) ... mam sa hekticky a asi sa aj este budem mat,lebo s priatelom sme nejako "rozideni" a on sa chce vratit na slovensko :-( ... po vsetkom,co sme prezili by som bola najradsej,keby sa ani nevracal,lebo kedze je agresivny,obavam sa,co by sa mohlo stat... ale zakazat vidiet mu syna nemozem :-(
suhlasim :-)
ja určite najradšej sama ... mám kopec času, nikto nikde nedupká od nervov a čakania.. a tak :)
Som rada že aj iní chodite radšej sami. Kamatka ma požiada či nepojdeme spolu lebo ona sa sama boji isť do nakupneho centra napr aupark, avion... fajn idem ale potom idem ešte raz a to už sama :-) pred nou sa neda normalne vklude niečo kupiť. A či si obzeram nejaku vec minutu alebo pol hodinu je to moja vec, nikto mi nestojí za chrbtom
Blondula ako sa mas? Dlho si nas nebola kuknut :-P
ked uz musim ist do skalneho obchodu, tak sama a to tiez stylom, ze vojdem, porozhliadam sa, ak mi nieco padne do oka, tak mi to väcsinou aj bude sediet, takze uz len najst moju velkost a ide sa
rada nakupujem aj online, ked sa nahodne stane, ze by to nesadlo, tak to mozem poslat postou spät - retoure a je klud
neznasam chodenie po obchodnych centrach ako debil a este mat v zavese nejaku babu (y) pomoc
ked uz s babou von, tak radsej sadnut na kafe, alebo ist do kina, trocha pokecat, alebo na obed :-)
ale toto tahanie sa po obchodoch a niektore skusaju v kabinke cele hodiny, to je na slaktrafenie :DDD a obchodom s topankami sa uplne vyhybam, tie objednam online, ked nejake potrebujem, ja totiz v skalnych obchodoch z tych voni, hudby a ludi dostanem hned bolehlav