Baby, ktoré ste mali tie kvapky na chudnutie od Albertovej, kolko sa vam podarilo schudnut? Ja to uzivam styri mesiace, schudla som 13 kg, ale teraz sa mi to zastavilo a uz nechudnem. Albertova mi povedala, ze to znamena, ze teraz mam optimalnu vahu. Ale mne sa to nezda, mam 171 cm a 56 kg. Podla mna by som mohla kludne schudnut este 6 kg na tych 50. Tak by som sa sama sebe viac pacila. Ale proste sa to zastavilo. Neviem co mam robit, lebo ona mi uz dalsie kvapky nechce dat, ze to nema vyznam, ze teraz som fit. Som dost nasrata. Optimalna vaha je taka, s ktorou som spokojna ja a nie doktor, do prcic! A to tu niektori pisali ze z toho schudli 30 kg, tak preco to mne uz dalej nefunguje? Kde moze byt chyba? Vie niekto?
Koľko ste z tých kvapiek schudli?
Ale zdravo znamená sa aj hýbať, nie? A aj zdravšie jesť. Ježiši, to snáď nemyslíš vážne, že si budeš jesť ako chceš, bez športu a chudnúť... A že to za teba "urobia" kvapky.
Veď to... prečítaj si to po sebe čo aj napíšeš, trochu sa nad tým zamýšľaj!!! Bože...
Praveze chcem chudnut zdravo, ved preto som aj tam isla, lebo je to prirodne chudnutie. Ale nechcem sa liecit, lebo som zdrava! Je to take tazke pochopit? Chcem len schudnut, nie sa liecit!
Ježiš Sak si kúp nejaky herbalife alebo iny úžasný zaručený prostriedok na chudnutie ak ti ide iba o to, načo si otravovala albertovu ked nechceš chudnut zdravo.
cry, a co take som zase napisala?
optimalka, teba nič nezaujíma... ty chceš jesť na čo máš chuť, nešportovať, chudnúť. To by sa každému veru páčilo...
Ale napriklad som sa tam raz stretla s chlapikom, co mal predtym skoro dvesto kil a vtedy ked tam bol uz vraj schudol nejakych 80. Ale vyzeral strasne, taku ovisnutu kozu vsade na krkuk a licach. Telo som nevidela, lebo mal taku volnu koselu. On sice hovoril, ze sa citi vyborne, ale vobec tak vyborne nevyzeral. Podla mna ked clovek schudne z takej velkej vahy tak by mal ist potom na plastiku s tou kozou navyse.
optimalka, vyhľadaj psychiatra!!! Toto čo píšeš je už vážne choré!
No to vysetrenie je otrava. stalo to 70 eur. a trvalo to tusim 2,5 hodiny. neboli to, ale ma to nezaujimalo. Tak netvrdim, ze to neboli zaujimave informacie o ktorych som napr. nevedela, ale ja aj tak budem vzdy jest to, co mi chuti, takze to pre mna nemalo velky vyznam. Potom som uz mala iba kvapky na chudnutie. Chudne sa z nich lahko, teda nie nejako brutalne ze 10 kg za mesiac. Ja som schudla 13 kg za styri mesiace. A potom uz to zastalo. Oni vlastne pomahaju odburavat tuky, aby sa neusadzovali. Ale tie kvapky sa kazdemu davaju zarobit inaksie, podla toho co mu je. A zarabaju to v lekarni. Viac o tom neviem, lebo ma to nezaujimalo, tak som sa ani nepytala. Ale to si pis, ze ak mas nejake zdravotne problemy, tak ta budu najskor liecit. Oni bez toho ziadne chudnutie nezacnu. To je prave u nich na figu.
optimalka
ja mám tak 30 kg nadváhu podľa tabuliek,som mladá baba ktorá športuje,a napriek tomu mám takú nadváhu-ver mi,že keby schdudnem keby len tolko čo ty, skáčem do neba! ... Ked si tam šla na vyšetrenie,koľko si platila zaň? ... a dodržovala si teda nejakú diétu,alebo tie kilá z teba padali len kvôli tým kvapkám?To sa mi nejak nezdá ...tak hm?:)