Rýchlo schudnúť 5kg :)

Príspevok v téme: Rýchlo schudnúť 5kg :)
zmorena

Mám 23 rokov, 65kg a výšku 178cm..chcela by som rýchlo schudnúť :) viem, je to nezdravé, zlé, všetky mi to tu snáď zavrhnete, nastane jojo efekt..ale keď ja sa neviem naučiť normálne jesť, proste jedlo milujem..vydržím držať diétu, ale proste niekedy musím mať deň, že si dám čo chcem a hlavne koľko chcem, milujem pocit, že som plná a fučím, vtedy sa cítim spokojná...pri malých dávkach ako je odporúčané, to potom len myslím na jedlo a som z toho chorá..preto chcem nejakú diétu, s ktorou sa mi podarí zhodiť, maximálne 2 týždne..aj keď mi potom hrozí jojo efekt, no budem aspoň vedieť ako to vždy naspäť zase zhodiť..nechcem do konca života furt len mini pidi porcičky a nič si nedopriať a stopovať dve tri hodiny, že teraz je ten čas..keď aj človek chodí kade tade, nie vždy sa mu to proste dá a vyhovuje...a keď vynechá už je zle..aj v reštaurácií keď si dá človek nejaké jedlo, to mám ešte aj nechať, lebo dajú veľkú porciu??? veď to je strašné..tak prosím poraďte teraz niečo aj drastickejšíe, len hlavne nech sú rýchlo výsledky :DDD keby mám čakať pol roka..fuu to by som sa nedočkala, lebo vždy by tam boli dni kedy by som porušila a zas celá námaha fuč :) ďakujem za pochopenie a kludne sa do mňa pustite, som pripravená :DDD

xxy

keby si aspon vyskusala jest pravidelne, tak by si aj tych 5 kg schudla. pravidelne a bez obzerstva - to vsak neznamena pidi porcie, ale tolko, aby ti z toho nebolo zle. plus pohyb a je to. je to uplne jednoduche, len netrpezlivost a lenivost sa nevyplaca.

sewie

maoam-to tie trafene casopisy, skoro nikde sa nepise ako sa PERMANENTNE zdravo a vyvazene stravovat ale len debilne diety do plaviek ... mne sa vsetci divili ze ako som schudla a podobne ze aku som mala dietu?...reku ziadnu!neverim v diety-nastudovala som si co to o zdravom stravovani, metabolizme a inak pocuvam svoje telo a dam mu to co si pyta-ked chce cokoladu tak aj tu:D a je mi fajnovo:)

sewie

inak pomer vyska a vaha si na tom asi tak jak ja...a vcera som bola na rande a ten chalan mi hovori ze som chuda...tak nechapem na co chces experimentovat...mas kamosky anorekticky alebo co?....

sewie

?????? si myslis ze sa da donekoneca ze prezerem sa a potom si dam dietku a zhodim to?...si rozhasis cely metabolizmus a travenie a poriadne naberies lebo po kazdej diete tvoje telo zacne naberat zo strachu ze zas nebude nic....a tak sa po roku dobojujes k dalsim 10 kileckam a budes sa strasne cudovat...neviem z coho robis taku dramu-nemusis zit totalne asketicky na to aby si mala stihlu postavu-kazdy sa obcas lubi prejest-ved vsetci mame babicky a narodeninove oslavy a podobne...ale raz za cas ta to nezabije...ak zvysne dni jes normalne tak sa to na teba nenalepi...aj mna obcas chyti zravost a pozeriem take veci ze dovi dopo ale nerobim si z toho hlavu lebo viem ze zvycajne jem zdravo a tak moja postava neutrpi...navyse mam dost pohybu-a to je jedna z najdolezitejsich veci...ty proste chces schudnut a vobec nic o tom nevies-nastuduj si nieco o spravnej vyzive, bez toho to nejde...mne proste lezu na nervy baby co su permanentne na "diete" chrumu salat a potom do seba natrepu kus cokolady, milkshake a idu sa cudovat...-bez informacii sa nikam nepohnes!!!!

Maoam

Dadula, ja si velke nadeje nerobim, vela zien sa nespamäta ani vtedy, ked si vyrobia mega pruser, vid XY tem o zazracnych dietach, kde zeny od mladosti do staroby ficia na dietach a jojo-efektoch alebo skupina druha - PPP, a je to coraz horsie. Takych, ktore pochopia, ze to takto nefunguje, je male percento.

Dadula56

Babe nevysvetlite, ze ma normalnu vahu, musi sa zrejme dostat do pruseru a zdravie si ponicit, aby to pochopila. Podla toho, co tu pise s tymi pudingami to bude mat rychly priebeh, snad sa zobudi...

Maoam

ludia su niektori mierne sibnuti, co sa tejto temy tyka

jasne, ze ma super hmotnost, je na hranici podvahy, ale co uz ked ludia nechapu zakladne veci

niet o com

v inych temach sa baby spamätavaju pomaly koncom jula a musia turbo-rychlostou zhodit 5kg,najlepsie za noc

neviem ci doteraz spali ci co

smoni

Len taká otázočka do plána, to ako 65kg pri výške 178 je veľa? myslím, že je to normálna váha. Samozrejme, ak sa človek ide prejedať a vyjedať všetko okolo seba tak ta váha pojde zákonite hore, zákon príjmu a výdaja energie nepustí... Skôr ako dietovanie by som sa orientovala na zdravé stravovanie, dodržiavanie pitného režimu