Morske prasa a prenosne choroby

M 25

nepozerali ste včera televízne noviny??

tam prenášalo jedno morské prasa mykozu na malého chlapca..

isto by som nepodcenovala zdravie spoločenských zvierat,ktoré žijú s ludmi v domácnosti ..

Emily opat

..Evka.. a ako ti mame pomoct? Mame zobrat tvoje morca za teba k veterinarovi? Naco akoze cakas? Mas zvieratko, tak si zan zodpovedna, utekaj s nim k veterinarovi!

Kvietoček

To môže byť svrab. Treba ísť k lekarovi a on to pod mikroskopom zistí. Jedno z našich malo rovnaké príznaky, ale svrab sa našťastie nepotvrdil. Lekár mu dal inekciu na odčervenie a prešlo to. Ale pre istotu sma dali zaočkovať všetky :-)

...Evka...

Ahoj mam morča už 8 mesiacov a teraz asi pred mesiacom mu začala vypadávať srsť na niektorých miestach ju už ani nemá stále sa len škriabe a niekedy keď sa škriabe tak až pišti neviem čo mám robiť prosím pomožte mi ....:(

LAyla24

ajajaja, dakujem za pozitivvnu radu :) nie urcite nedame,ved ho lubim a to nedovolim.ja ked tak tak si ho vezmem naspat a dam ho priatelovi, aj u tej kamosky sa mal velmi dobre (miluje pozerat telku) :)dakujem za nazor :)

ajajaja

ja som pred casom chovala 3 morcata naraz a nikomu sa nic nestalo ...vsak nech chvilu pocka kym sa jej to vyhoji, mozno to ani z morcata nie je...keby bolo,tak je to fakt kuriozny pripad, ved morcata ludia chovaju bezne a vobec sa nehovori o tom,ze nieco prenasaju, takze mozno ,keby si si ho aj ty potom zobrala ,tak sa ti uz nemusi nic stat...len ho fakt nedavajte dakde do chovproduktu :)

LAyla24

OPICA...nemusis sa hned rozculovat lebo nepoznas priciny darovania.tak prv nez sa tu zacnes nadrapovat by si mala vediet pricinu!!!!!!!!! tak nesud tu niekoho koho nepoznas a neurazaj ty uroven plysoveho psa.a nikto ho do xov produktu dat nejde, keby som to xcela tak tu nevypisujem a dam ho tam hned!a morca bolo vzdy 100% postarane tak newiem naco odsudzovat a poucovat!VZDY SA TREBA POZRIET NAJPRV NA SEBA ....:) INAK PEKNY DEN TI PRAJEM :)

opica

naco si do slaka kupujete a zaobstaravate zvierata, ked vasa mentalna uroven ma tak na plysoveho psa?
zviera nie je hracka, aby sa darovavalo..
o prasiatko sa ma starat, treba mu casto cistit klietku (ano, aj kazdy den aspon moc)

pochybujem ze to ma z morcata, lekarka zrejme nevedela z coho, tak to zvalila na morca..alergia na morca by sa skor prejavila svrbenim ocenim, svrbenim a inymi vyrazkami...
strasne ma rozculuju ludia, ktori sa o zviera nestaraju a potom ho prehadzuju hore dole, vracaju naspat do chovproduktov atd..

RNG

Nuz ani ja nemam krystalovu gulu, kde by som si nasiel, ci ten exem/mokvanie je z morcata alebo nie, alebo ci to dostanes aj ty, alebo ty na to nie si nachylna/citliva.

LAyla24

PROSIM VAS A AKO SA TO LLIECI U ZVIERAT???? ONA XCE DAT TO MORCA TERAZ PREC , JA BY SOM SI HO AJ ZOBRALA LEN SA BOJIM ZE TO BUDEM MAT TIEZ. AJ KED NEWIEME NA 100% CI TO MA Z MORCATA :( SOM ZUFALA :(