Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

antikoncepcia

cica

cez konecnik ked si panna...????ja som bola a moja pani doktorka mi vrazila ruku rovno do vaginy...takze to zalezi aj od doktora!!!!!sakra

cica

ak este nie si 18-tka tak ti doktor tabletky nepredpise bez pritomnosti aspon jedneho rodica!!!!sladke nase zakony...no a uz ked tak ta vysetri zvnutra to je vsetko a mozno sa ta opyta preco to chces brat atd...alebo ci nemas nejake zdravotne problemy

matka:-d

aaa21 preboha preco by sa malo cakat do 18 so sexom?zato ze ty si oto prisla po osemnastke?je to kazdeho vlastna vec neviem vcom je problem moja doktorka mi povedala ze 16 17 to su baby ktore si davaju predpisovat najcastejsie tabletky ale nekrtizujem nikoho je to tvoj nazor.

matka:-d

nie v pohodke pod ja mam 16 a nepotrebujem rodica ani nikoho ineho na predpis tabletiek takze nebojsa len skvele dotoho proste vysetri ta zobere ti krv a urci presne tebe vhodnu antikoncepiu drzim palce:-D

janka11

Ja mam 17 a mam podozrenie na nejaky zapal..musi ist so mnou rodic na gynekologiu ked este nemam 18..ja si nechcem davat nic predpisovat...

aaa21

do osemnastky ti nepredpise bez rodica.
cize az v dospelosti rozhodujes sama.a so sexom by sa dovtedy aj malo pockat.
ale k otazke ak mas menej ako 18,co asi ano tak len s rodicom.

Summer

to je blbost ze to musia rodicia vediet a kolko mas rokov vlastne???nic lekarka ta vysetri z vnutra a ak si panna cez konecnik a trva to kratucko takze sa to prezit da