Zdravím, zaujímali by ma vaše názory, a čo si myslíte o vzťahu, ktorý je len cez internet.
Vzťah cez internet
2 gag to mas v pohode 30-40km nieje ziadna vzdialenost... pravdepodobne sa date dokopy.. teda ak to ona tiez tak berie ako ty...
j111- Nauč sa gramatiku. :)... Nehovorím, že nemôžeš mať pravdu, ale keď spolu hovoríme cez Skype, tak asi cítim, že ako to so mnou myslí.
Ona ti nabulika chumajoviny a ty jej uveris:D bez mimiky a inych pizzovin to jednoducho neide.
wurva- Sme viac-menej rovnako starí, tá vzdialenosť je okolo 30-40 km, sme takto spolu okolo troch týždňov, a plánujeme sa stretnúť. :)
minimi-Vďaka.
vsetci tak negativne na to reaguju...ty vies ako to medzi vami je najlepsie ;) takze zaciatok vztahu si myslim, ze moze byt :) a ku zvysku sa dopracujete po stretnuti ;)...ma to aj vyhody, ze ste sa cez net zoznamili lebo mozno by ste sa nikdy osobne nestretli alebo by ste sa navzajom nevsimli...skratka drzim palce ;) a kasli na nazory druhych hlavne, aby si bol ty a aj ona spokojny :)
podla mna ak ste si vymenili foto tak je dost mozne ze to date dokopy ked sa stretnete otazne je ci to vydrzi...
Nepovedal som, že sa nestretneme.