Dobrý deň,moj psik zjedol trošku z horalky tipujem takych 10 g možno ani tolko, chcem sa spýtať či niekto mal už s tým skuenosti,ked mu psik zjedol kusok z čokolady,sice horalka nie je čista čokolada,ale aj tak,psika mam ratlika važi okolo 1,5-2 kg. Dakujem za všetky rady,alebo skusenosti s tymto.
Psik mi zjedol trošku z horalky
deria....ja zato nemôžem že mu všetko chuti...veď ja mu nemôžem rozkazat :)
ohromne, zuzanka555, gratulujem, uspesne riskujes zdravie svojho psa! len tak dalej.
moj pes je naozaj vsetko....nanuky,keksy,lizatka,chrumky,,,,vseetko este aj m tam travu prezuva hah a je zdravy a silnyy
to je asi tak, ako vsetci vieme, ze alkohol je toxicky, ale ludia si vypiju a este nikto neriesil pokial nie je notorik, ze by umrel z deci vina :)
a náhodou trošku z mozgu ti nezjedol? :D
no keby nas pes ma skapať zo všetkeho čo nemôže tak už tu dávno neni :DDD ale fakt niektore temy sú silno úsmevne :D
z horaliek a čokolád asi podochneme všetci.Len psi prežijú.
lost,
cokolada zatazuje aj travenie cloveka, skoro rovnako, ako psa. Latka sa vola teobromin a u cloveka sa povazuje za antioxidant. Cokolada je aj pre ludi dost skodliva, ale firmy spracujuce kakao jej robia obrovsku reklamu. Je to jednoducho biznis.
majkyy111
A je ta latka co je v cokolade toxicka aj pre cloveka, ked je to toxicke pre psov? Je toxicka napr pre macky, ci ine zvierata?
0vecka
nj, a ludia tomu dodnes veria :D
Maoam
haha, no j :) inac je zaujimave sa pozerat na psa ako prave konzumuje tu svoju potravu :D ako sikovne sa hra s gravitaciou (a prehadzuje si potravu v ustach) a ani ruky nepotrebuje :)