Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem sa s nou bozkavat!

Príspevok v téme: chcem sa s nou bozkavat!
neisty222

idem von s jednou kockou s kt. sa obcas stretavam,poznam ju uz dlhsie.rad by som zistil,akym sposobom ju pobozkat na pery tak aby to pokracovalo bez toho aby sa odtiahla resp. urazila.neviem jej pocity, je skor kamaratka,nemam pociy ze ma o mna zaujem. nechcem aby sa to medzi nami pokazilo. ako pokracovat??

neisty222

Wurwa, ano uz mam otvorene oci. vcera mi navrhla aby sme sa stretli o 2 tyzdne cez vikend. teraz neviem,ci mam ist s nou alebo tie roky kamaratsvta vyhodim do kosa??? a pre experiment,asi z prazdnymi rukami vsak??

wurva

neisty, ale predsa ja nepisem, ze ty si ju chcel na sex.. chapem ze si chcel vztah...a lasku... no ona viditelne nie..

Magy

neisty - tu nejde o to, ak osi to myslel ty. ale ako to brala ona. takze drahe darceky ano, ale ani pusa? ohooooo... otvor oci a zacni uvazovat realne!

neisty222

ja som si ju darmi nechcel kupit! nikdy som to nekupoval z myslienkami ze vonavka od diora mi zaruci super sex s nou!!! NIE ja som to vsetko robil z lasky!!!!! mne nejde o znamost na jednu noc. ani o peniaze !! ja som nasiel nieco co si viem predstavit na perspektivny vztah lenze ta "perspektiva" akosi nepotrebuje mna.

Magy

neisty22 - wurva to vyjadrila strucne a jasne. niet co dodat. osobne na tvojom mieste by som ukoncil taketo "gavalierstvo" a nech si hlada ineho sponzora. pokial sa na to, ze si ju zrazu nekupujes, urazi, je jasne, ze ti za to nestoji. nacase sa zacat obzerat po inej, ktora oceni tvoj zaujem ;)

neisty222

Magy,mame po 22 rokov a pozname sa asi 6 rokov,prezili sme spolu chvile ktore boli super,zurky party s partiou ale aj prechadzky vecer po meste a sedenia na lavicke aj do tretej rana len my dvaja.stale to bolo aj je super lenze ja by som chcel uz aj nieco viac.ked jej to naznacim tak sa usmeje ako keby som len srandoval!!!!! otvoreny som ku nej este nebol. ale snad nie je blba, dievca kt. dostava pernamentne len tak darceky nevie nieco pochopit???!!! preco ich potom berie ak nema o mna zajem??? preco mi nepovie ze to nemam robit??? myslim ze som spravil viac krokov nez ona,aspon jeden by mohla nech viem na com som.ale kedze sa jej paci iny, tak je uz zbytocne riesit.

wurva

ano, tiez si myslim, ze ho mohla zastavit... keby jej to bolo take neprijemne, keby tuzila po inom... ale mozno sa jej to pacilo a chcela ta vyuzit, kedze ty si si ju chcel kupit...

Magy

Vemeno - preto som sa pytal na vek. aby sa herecka spravala tak, ako pises, nesmela by uz but dieta. neisty22 vobec nepise svoj a jej vek a ja to povazujem pri hodnoteni situacie a adekvatnosti spravania sa jej a jeho ako klucovy faktor.