ked som si čítala forum a baby si pýtali radu, môžem byť tehotná, tak som sa smiala a teraz ja sa tu idem pýtať, nikdy som to neriešila ale ale teraz zmatkujem, boli sme s priateľom spolu, povedala som mu, nech dáva pozor, ale on tvrdí, že v žiadnom prípade nemôžem byť tehotná, menštruácia mi začala v sobotu, trvala do utorka, a včera ( v stredu ) sme boli spolu...hovorí, že to nie je možné, pretože vajíčko sa ešte nevytvorilo. Je to tak?
toľkokrát omieľaná otázka
a co si ty, zuziik, tak predstavujes ze chlap urobi, ked mu povies, aby si dal pozor? skus opisat...
ano tak, tabletka stojí okolo 20-25 eur
dnes som bola u lekárky, povedala, že je tam menšia možnosť, ale vraj je, bože ja neviem čo robiť, tabletka je dosť drahá a aj silná, pls ak mi vie niekto poradiť, lem mi nehovorte že som na to mala myslieť skôr, pretože ja som partnerovi dopredu povedala nech dáva pozor a on takto... :(
omg :D :D nesexuj ked nevies ... byť možes ale to velmi nepravdepodobne ...nemala by si mať plodne dni ... nechapem co nekupite daku ochranu ... lepšie ako potom trapošiť