Ahojte mam jeden problem....mam kamarata s ktorym sa planujem vyspat....v nasom vztahu ide len o uzivanie si, len ze som este panna a nechcem aby na to prisiel. Ako to mam spravit,da sa to? urcite budeme mat mierne vypite....nechcem nieco pokazit....chalan je viac nez dost skuseny .....len prosim neodsudzujte ma, ze to nemam robit a tak....to nerieste ....a este jeden problem, velmi dlho mi trva kym sa vzrusim a nejde len o tochto konkretneho chlapa, ale u vsetkych....a vsetci to boli fakt pekni chalani co boli skuseni a je mam pocit, ze nic necitim....mam inak 18 budem rada ak mi poradite...lezba niesom
myslíte, že sa to dá?
juiana, mozem vediet, ako "to" dopadlo?
tak ja ked som sa 1krat milovala s mojim priatelom /mala som 18/ tak nam to trvalo dobru polhodinu,nez sa do mna dostal.
chudak spotil sa akokeby behal maraton.
a tiez to bol dost skúseny chlapec.neviem si predstavit, ze by som vtedy hrala divadlo, lebo to sa neda zakryt aj keby si ako chcela.
takze ked sa s nim chces silou mocou milovat/myslim ze za okolnosti co si napisala je to sice blbost,ale tvoja vec,ty vies/tak zo seba nerob to, co nie si,nezakryjes to,to je ako pecat, a iba sa strapnis a budes sa citit ako hus, sorry.
a ked je aspon trosku skuseny, tak ta precita za pol minuty
btw Juliana, možeš robiť čo chceš, ale chlapec to tak či tak zistí, že nemáš skúsenosti v tejto oblasti. Takže sa zbytočne nestrápňuj a nehraj na niečo čo nie si!
ako od nás možeš chcieť aby sme ti radili, keď všetci vieme, že to čo chceš urobiť je blbosť ktorú neskor oľutuješ? hm?
juliana,juliana.Ty nechceš radu či sa máš alebo nemáš " s ním " vyspať.Ty chceš len poradiť aby nezistil,že si panna.Tak keď si to už naplánovala tak to urob.Potom sa postav pred zrkadlo a pozri sa na seba.Budeš konečne to,čo chceš silou-mocou byť?
no asi nepotesilo,lebo ta zrejme nikto nepodpori:-)
Je uplne jedno,ci to on zisti,podstatne je to,ze to budes zrejme lutovat.a tu ide o teba a nie o neho
no co uz mi neporadite??? viac nazorov by ma potesilo
presne tohoto som sa obavala, ze sa bude riesit moja osoba co mam a co nemam.....
Juliana ten tvoj kamos vobec nedopadol zle,raz si ho najde nejake dievca co to na nom oceni.To ze sa boji ze nieco pokazi vobec neni na skodu,aspon sa bude vo vztahu vela snazit.No ale ako dopadnes ty?Takym zmyslanim urcite nie dobre.
dakujem za rady... no len neviem ci mam cakat dalsich par rokov kym sa zalubim, ked som doteraz zalubena nebola....no okrem tych platonickych lasok...mam kamarata co ma 23 a je panic a caka na tu "pravu" a nechcem tak dopadnut ako on....teraz sa boji kazdeho vztahu a aj toho ze nieco pokazi alebo tak....a nieje to nejaky nezaujimavy skoredy chalan prave naopak ma okolo seba vzdy vela bab....a myslim ze krvacat nebudem lebo asi nemam uz blanu, lebo gynekologicka moc nechcela verit ze som este panna....ja som chcela len vediet ci na to pride aj tak....