Panika po skole

Príspevok v téme: Panika po skole
panic girl

Dobry vecer,

v maji som skoncila Bc. ucim sa celkom slusne( priemer 1, 2) no skor si myslim, ze som mala aj velky kus stastia, samozrejme pokracujem dalej v studiu....ale uz teraz chytam paniku co bude so mnou o rok a pol ked skoncim skolu..ze si nenajdem ziadnu normalnu robotu a ked najdem tak to vsetko pokazim...snazim sa, ale niekedy si pridem ako taky popletko...cca rok som mala brigadu ( kontrola kvality) a povedali mi, ze nech uz nechodim, zevraj som bola pomala, chyby v papieroch...strasne skaredo pisem...celkom ma to vzalo, ze by som sa tak cez tyzden zhorsila??:( hmm...a preto sa bojim o svoju buducnost co to bude....ze vsetko dokazim dopletiem nebudu so mnou spokojny, alebo, ze som uplna hlupacka.....ma niekto podobny problem)?? prip. pozna riesenie....Dakujem

wow

Okrem IT, technických škôl a medicíny sa neoplatí asi nič. Ale bez ohľadu na školu platí to, ako sa vieš presadiť. Zíde sa komunikatívnosť, jazyky, vodičák, práca s pc, nejaké odborné zameranie (nie právo, ekonómia, sociálna praca, manažment, humanitné smery) . Osobnostné predpoklady ako asertivita, logické myslenie, presnosť, dochvilnost, samostatnosť

Jefitto

Hovorím o tom, že študujem chemiu a fyziku. Sme dvaja fyzikari z celého počtu 750 prvakov na škole. Takže ešte sa budú o mňa biť... čo sa fyziky týka. Fyzikárov je velice málo

natusa42

maoam ano,chapem presne,co mi chces povedat,uplne ..
a ano,spravila som genialne skusky,aj zmaturovala som na same jednotky,cely zivot som vlastne mala taketo znamky-jednotky,som drič ..
a skusila som aj pravo,ale cestovny ruch mi akosi ucaroval,viem,ze je to asi menej "vznesena " skola ako pravo napriklad alebo podobne,ale zase ..davam si v zivote " nizsie ciele a mety " ,aby som nebola sklamana,neverim si,ze by som nieco velke mohla dosiahnut :( napriklad take pravo,alebo nieco lepsie ..ako cestovny ruch,neviem,ci ma chapes,maoam ..neverim si,bojim sa prehry a sklamania,bojím sa ,strach ma uplne opantava v zivote

Mademoiselle O

..zeby nikoho nezaujimali znamky, no, to sa mi nezda, firmy hladaju perspektivnych zamestnancov uz pocas skoly viacmenej v okruhu jedna cela a okolo, naco bude snorit po eckaroch, heheh..ale nie je to samozrejme jedine, co ich zaujima, darmo je niekto skvely teoretik, ked praktik ziadny..:)..

Maoam

natusa, k tvojmu strachu a uzkosti: no tak ty tym trpis chronicky a reagujes takto na skoro vsetky veci, takze toto nie je ziadna vynimka, byt tebou a byt tak sikovna v skole, skusim este inu VS, vsak urcite mas moznost ist na druhe kolo prijimaciek, este je len zaciatok jula, moznosti este su

Maoam

natusa, ty budes asi genialna, nechapem, ako si bola schopna excelentne zmaturovat a urobit prijimacky takto, pri tych problemoch, ktore si mala s priatelom, ak si tak inteligentna a sikovna, nechces skusit perspektivnejsi odbor??? chapes, ako to myslim? ak si tak dobra, tak by si logicky mala studovat nieco, co stoji za to :-))

Mademoiselle O

Jefitto
Ja mám priemer 2,78, idem do druheho ročnika a vobec sa neobavam, že čo bude...

..ahaaaa, uz chapem, hehehehe..:D..

natusa42

maoam prave dnes mi prislo rozhodnutie uz do ruk,ze ma prijimaju,lebo som spravila excelentne skusky -umiestnila som sa tretia z 300 ludi :D
ale..bojím sa tam ist,ze si potom nenajdem aj tak pracu,prepana:( uplne mam z toho obrovsky problem v hlave,taky hrozny strach mam,co potomn ?uplne ma ten strach opantava,uz tam ani nechcem ist ( a tak velmi tvrdo som makala,aby som sa tam dostala) ..ako vidis ...a teraz tam uz nechcem ist ..je to normalne ?uz pochybujem o mojom rozhodnuti

pravo,panic girl,ty sa neboj,to sa zamestnaas hocikde aspon ,co viem,na hocijakom urade,.ked uz nic lepsie