Prosím iba o seriózne tipy a ak má niekto osobnú skúsenosť s podstúpením regresnej terapie, prípadne kontakt na odborníka,
Minulé životy - hľadám niekoho, kto sa zaoberá regresmi
Kjana, Gerbil má pravdu. Ak predpokladáš akú takú evolúciu a u každého, aj u seba, tak je logické, že asi tento tvoj život je najvyspelejší. Naozaj nemá význam ponárať sa do minulosti. Voľakedy to bolo mimoriadne populárne, lenže skús si predstaviť, že sa ponoríš do absolútnej temnoty, myslíš, že máš silu udržať samu seba alebo sa naozaj spoľahneš na toho, kto to robí??? Výsledkom tých skvelých pokusov boli ľudia, ktorí skončili na psychiatrii a už nikdy sa *nevrátili*. Prijmi zodpovednosť za svoj život a nepátraj po príčinách v minulých životoch...príčinou si ty sama a teraz. Veď aj o minulosti a budúcnosti uvažuješ teraz...tak existuje vôbec minulosť a budúcnosť? ;o))
Moja rada znie: vykašlať sa na celú regresiu, pretože vie byť značne nebezpečná. Je veľa nie úplne kompetentných terapeutov, ale aj keď sú, je stále (ba ešte i viac) vysoké riziko, že sa človek po danej terapii nevráti mentálne úplne v poriadku alebo sa nevráti vôbec. Ak naozaj chceš spoznať svoje minulé životy, skúmaj samú seba, svoje tendencie a veľa sa dozvieš.
ja som sa zucastnil terpaie u Andrey Stunkel