ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....
Teplo v byte
No tieto letá už nie sú normálne pretože sme vo vnútrozemí a teploty nad 32°C nie sú v poriadku...ja som sa takmer zaprisahala že toto bude snáď posledné leto čo trávim na SVK,letá budem tráviť v U.K.už sa neviem dočkať..teším sa na milovaný Londýn:)
Samozrejme to nie je nič pre tých masochistov čo majú radi teploty nad 38°C a viete ako som si ja pomohla? Vždy keď som vyšla spod sprchy som si ešte na vlhkú pokožku naniesla chladivý alpový krém a vám garantujem že ak si ho nakúpite dostatok nebudete ľutovať...lebo pocítite taký chlad že vám začne byť až zima:)čo si myslím že nebude vadiť..momentálne som spokojná lebo sa mierne ochladilo,verím že vás depky prejdú a konečne sa nadýchnete chladnejšieho vzduchu:)
lost, ideálna teplota na cvičenie:-))
hej, nakupne centra, no, ale aj tam sa treba dovliect MHD, kedze auto mame pokazene ááá a vobec my dnes od rana upratujeme ako takí cvoci :) uplne idealne v 35 stupnoch a vyhriatom paneláku
co sa tyka tepla:
neznasam nakupovanie a obchodne centra, ale dnes mi tam bolo super. Aj v kine :) odporucam!
wyx, mám ju aj na fb, počkaj, pošlem ti ju! A ty prosím neposielaj moje fotky nikomu:-(
z trenčína? to akú? no, tak ja jej pošlem nejakú fotku. to som zvedava teda, ze co si jej poslala.
no, po riti ťa čaká a ked sa konečne zodvihnem tak mozno aj melon. :)
a musím ti zas otvorit tu hlavu, lebo tam mas asi riadny neporiadok.
wyx, čo ma tam čaká?:-) Teším sa, že môžem dnes večer za tebou do Ba:-) Ale neteší ma, že musím ísť zajtra ku psychiatričke:-( Poslala som fotku, kde som od Trenčína pribrala 4kg.