Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

univerzita komenskeho či VSEaMvs????

Príspevok v téme: univerzita komenskeho či VSEaMvs????
monika1991

Dobrý deň,vedel by mi niekto poradiť. rozhodujem sa pre študium na jednej z týchto škôl,ale externe a neviem sa rozhodnut.od Vysokej skoly ekonomickej a manazmentu verejnej správy ma iba jedná vec odrádza a to výska školného 1100 eur na rok,preto uvazujem teraz nad univerzitou komenského,fakulta manazmentu,je tu niekto kto je jej absolventom??aká je šanca sa tam dostat a ake je študium??za vaše nazory vopred dakujem

capricorn

monika taras sprostosti:) chodim na vsemvs a neboj ani jednu skusku som nedostal zanic ani zato ze si platim,informatiku nas opakovalo 70 zo sto,2 opravak 40 a aj tak asi 20 nespravyli a prenasaju do 2 rocnika to iste makroekonomia.nevravim su aj lahsie predmety nestatnicove kde sa az tak neskusa ale ucis sa zo 50-70 stran na kazdu skusku...a ze na denom je tazsia to pochibujem tam sedis v skole a mas cas sa ucit a robyt prace atd...tuto mas prednasku 8hodin a o 2-3 tyzdne skusku a dalsi predmet medzi tym tyzden chodis do prace na skolenia varis zehlis upratujes ucis sa z detmi:) a vecer aj sam...takze taka malina externe studium neni ako si niektory jedinci myslia...mozno na niektorych skolach ale aj na trencianskej univerzite sa kupovali dip. ta mi nevravte:) rozdiel je vtom ze externe su niektori profesori mladsi ako vecsina ziakov a aj sa spravaju slusne a ustretovo k nam ja ked som pocul od sesternice a kamaratov ako sa k nim spravaju na denom ako ich nadavaju a vyhadzuju zo skusok tak ja by som dene neskoncil by som takeho profesora otrieskal o tabulu:)

monika1991

externe na komenskeho sa prijmacky nerobia,idu podla kriterii či si maturoval z matiky...a potom zvysok..ja som si plne vedoma že sukromne skoly su len o peniazoch,že titul si hlavne kupiš,ale čo viem,tak nie vsade,naberu ziakov do 1.ročníka,platiš skolne za cely rok,ale do druhaka ta profaci nepustia,maju počet ktorí môžu pustit,a ked ta nepustia tak bud opakuj,zas zaplat skolne alebo zaplat si a chod inde..to je len o peniazoch

abbafy

Musis sa ucit na prijimacky. Daj si pripadne kurzy pred prijimackami, tie su uzitocne. UK neberie tolko ludi ako EUBA, ale UK a zda byt kvalitnejsia co sa tyka pristupu ku studentom a nie az takou masovostou.
Sukromnu mas vyhodu v tom ze ti poskytnu materialy a budu sa k tebe dobre spravat pretoze su za to plateni (aspon by mali). Ale casto sa tam vyskytuju deti bohatych rodicov.