co maam dalej robit? :(

Príspevok v téme: co maam dalej robit? :(
blbaa

ahojte, ani neviem ako som sa dostala do tejto situacie.. rozpisem to vsetko od zaciatku.. moja najlepsia kamaratka-Janka, chodila dva mesiace s chlapcom-Miso.. rozisli sa asi pred tyzdnom.. v piatok sme boli na jednej akcii spoluu s Jankou a inymi kamaratkami, stretli sme Misa a pridal sa k nam.. nejak sa ku mne priplazil a celu noc sa ku mne tulil.. Janka sa vyjadrila ze jej to neprekaza, ze kludne.. ale ja som sa citila zle.. na dalsi den mi zavolal a este pred tym volal Janke, nech mu da moje cislo.. citila som sa este horsie.. a potom sme spolu isli von, povypravali sme sa a bozkavali.. citila som sa este viac horsie.. Janka o nicom nevie, strasne sa bojim jej to povedat.. a este medzi tym sa dala dokopy s chalanom, s ktorym chodila pred Misom.. a medzi tymm bol Miso u mna a vyprstil ma.. mam jej to povedat? citim sa strasne previnilo, neviem co mam robit ohladom Janky ani Misa, mali by ste nejake navrhy? rozumnee? :((

macik

vyprstil (rofl) úplne sa kosím ...dievča,koľko máš rokov ?

chce ťa len na sex ten Mišo,janke to nevadí,ma to pass,a skôr by som sa hanbila nie janky,ale toho,čo si mu dovolila po týždni " nechodenia " ...Vyprstiť :D

david_24

blbaa ja vidím problém len v tom, že si sa dala tak skoro prstiť:-)
veves na slimáky kúpiš otravu hocikde, ale ak máš deti, domáce zvieratá, tak ti ho radím nepoužívať, pes frajerky sa na tom otrávil:-(

3nttt

podla mna by bolo najlepsie keby si mala nieco s jej byvalym-terajsim, byvaly-terajsi s misom a ty s kamoskou.potom by to bolo vyriesene a nikto by nemusel mat vycitky a nikto by nebol na nikoho nasraty.tak sup do toho.