Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem schudnut 30 kg kto sa prida?

ivana12

Dnes som zacala ale nedala som si 90 dnovu dietu ale dala som si dietu podľa Antónie Mačingovej.. znama mi to odporucila a za 2 mesiace schudla 16 kg :)

Na rano som mala struhane jablko s mrvkou + orechy a hrozienka
Na obed som si varila brokolicu s cesnakom a nizkotucnym syrom

Zatial som necitila ani necitim hlad a dufam ze ani nebudem :D

A ty si si teda dala tu 9O dnovu, ci? :)

evula22232

Ahoj môžem sa pridať?
Mne by tiež pomohlo schudnúť takých 25 kg ale chcem to dosiahnuť zdravou stravou a pohybom. Mám aj nejaké zdrav. ťažkosti, ktoré by sa mi po schudnutí upravili.
Môžme sa vzájomne podporovať.

xxxxxxxxxxxx

:-D no korcule neviem pretoze na nich som nestala radsej uz vyse 10 rokov :D ja som antitalent stale si privodim nejaky uraz :)))) jedine som si zaobstarala rotoped tak na nom si bicyklujem tam je celkom male riziko ze si nejako ublizim :DDD

no ako zacala si? co si varis? ja este musim zajst na nakup lebo doma z bielkovin mam jedine vajicka :))) dnes som este dostala kramy tak mi je vseliako len dobre nie.

ivana12

mam 100 kg... striedam rychlu chodzu s behom na beziacom pase ale tiez mi beh nerobi dobre pretoze ma tiez bolia kolena. :-) ) A korcule mi nerobia vobec problem :-)

xxxxxxxxxxxx

a kolko kil vlastne mas ze pises ze 30 chces schudnut? myslela som ze mas velku nadvahu ale neviem si predstavit riadnu buchtu behat ci korculovat :))) aspon viem podla seba mne by beh na kolena urcite dobre neurobil :)))

ivana12

petronela12 - tiez sa obmedzujem hlavne sa snazim nejest nic co obsahuje muku..a tiez beham no ten beh mi nerobi moc dobre takze ho vymenim za bicykel a korcule + zacnem s dietou. Dufam ze to pojde..
Chce to len cas a kila pojdu dole :)

petronela12

ano, ja sa pridam. chodim behat snazim sa denne 5kg. poooomaaaaliiiicky to ide dole ale ja som hrozne netrpezliva. A snazim sa obmedzovat v jedle. Prestla som chleba, snazim sa zeleninku a ovocie teraz je dost toho tak vyuzivajte. Dôlezite je postarat sa o nizkokaloricke jedlo aby vas neprepadavali vlcie hlady.... alebo maskrtenie (ako mna). Verim ze sa to da, len treba obrovitansku davku sebazaprenia....
PS: Potrebujem podporu..