Ahojte, chcem schutnut 30 kg delenou stravou - 90 dnova dieta, prida sa ku mne niekto? :)
Chcem schudnut 30 kg kto sa prida?
Dnes som zacala ale nedala som si 90 dnovu dietu ale dala som si dietu podľa Antónie Mačingovej.. znama mi to odporucila a za 2 mesiace schudla 16 kg :)
Na rano som mala struhane jablko s mrvkou + orechy a hrozienka
Na obed som si varila brokolicu s cesnakom a nizkotucnym syrom
Zatial som necitila ani necitim hlad a dufam ze ani nebudem :D
A ty si si teda dala tu 9O dnovu, ci? :)
Ahoj môžem sa pridať?
Mne by tiež pomohlo schudnúť takých 25 kg ale chcem to dosiahnuť zdravou stravou a pohybom. Mám aj nejaké zdrav. ťažkosti, ktoré by sa mi po schudnutí upravili.
Môžme sa vzájomne podporovať.
:-D no korcule neviem pretoze na nich som nestala radsej uz vyse 10 rokov :D ja som antitalent stale si privodim nejaky uraz :)))) jedine som si zaobstarala rotoped tak na nom si bicyklujem tam je celkom male riziko ze si nejako ublizim :DDD
no ako zacala si? co si varis? ja este musim zajst na nakup lebo doma z bielkovin mam jedine vajicka :))) dnes som este dostala kramy tak mi je vseliako len dobre nie.
mam 100 kg... striedam rychlu chodzu s behom na beziacom pase ale tiez mi beh nerobi dobre pretoze ma tiez bolia kolena. :-) ) A korcule mi nerobia vobec problem :-)
a kolko kil vlastne mas ze pises ze 30 chces schudnut? myslela som ze mas velku nadvahu ale neviem si predstavit riadnu buchtu behat ci korculovat :))) aspon viem podla seba mne by beh na kolena urcite dobre neurobil :)))
petronela12 - tiez sa obmedzujem hlavne sa snazim nejest nic co obsahuje muku..a tiez beham no ten beh mi nerobi moc dobre takze ho vymenim za bicykel a korcule + zacnem s dietou. Dufam ze to pojde..
Chce to len cas a kila pojdu dole :)
xxxxxxxxxxxx - zacinam zajtra
ivana a ktory den zacinas? pridala by som sa
20 by stacilo aj mne.. aj tomu by som bola rada lenze keby 25-30 tak som najspokojnejsia zena na svete :)))
ano, ja sa pridam. chodim behat snazim sa denne 5kg. poooomaaaaliiiicky to ide dole ale ja som hrozne netrpezliva. A snazim sa obmedzovat v jedle. Prestla som chleba, snazim sa zeleninku a ovocie teraz je dost toho tak vyuzivajte. Dôlezite je postarat sa o nizkokaloricke jedlo aby vas neprepadavali vlcie hlady.... alebo maskrtenie (ako mna). Verim ze sa to da, len treba obrovitansku davku sebazaprenia....
PS: Potrebujem podporu..