ako myslia muzi

Príspevok v téme: ako myslia muzi
nikto08

caute ani neviem kde zacat, tak idem od konca:) co myslia chlapi vetou \\\"chcem byt sam\\\" ? takto sa somnou totiz nedavno rozisiel teraz uz byvaly.. boli sme spolu skoro pol roka, vsetko bolo super, prisla jedna a hadka a takto mi odovodnil rozchod. bez vysvetlenia. dokonca len spravou. vraj to tak citi. a nie je to moja vina a blablabla.. to fakt je to pre chlapov take jednoduche niekoho len tak opustit, vymazat zo zivota?

0vecka

2 doubledog a co ma chuda robit? ma si hovorit ze uz nikto taky nepride?? a ze to bola laska jej zivota? treba si trosku aj zaklamat a tak :) potom z odstaupom casu nech sa na to pozrie triezvo teraz nech veri tomu co je najpohodlnejsie...

doubledog

tento pristup, ze "pride dalsi", vo mne vyvolava podozrenie, ze do vztahov vstupujes dost lahkomyselne.
tak sa potom necuduj, ze sa aj lahko koncia.

0vecka

2 nikto08 pre tvoje vlastne dobro zabudni popripade odpusti ak je co a chod dalej... tymto ze to riesis sa len zbytocne trapis....

ka3na

necitala som predchadzajuce prispevky, ale ja by som vetu chcem byt sam prelozila ako ....radsej budem sam ako by som mal byt s tebou

nikto08

boze ludia ved sa hned nerozculujte, ja som tomu dala len taky nazov, co mi v prvej chvili napadlo. fajn,ja to beriem aj ho chapem, ze chce byt sam.Mne sa to tiez uz neraz stalo, ze jednoducho ma vztah nenaplnal tak som takto vycuvala. len som jednoducho nastvana,tak som sa tu chcela vyliat:) ide o to,ze sme boli najlepsi kamosi, dlho sa snazil o nieco viac, no ja som odmietala. nakonieco sa to vyvinulo do vztahu, obaja sme boli stastni, viem to, a myslim,ze by musel byt dobry herec ak tvrdite,ze on nebol spokojny. praveze bol. ale ani to uz neviem teraz s istotou.ved cim si vlastne teraz mozemne byt isti nie? nechavam to uz tak, chvilu sa este potrapim a pride dalsi:) a diky vam za reakcie :)

DJ terror

Nuz evidentne vsetko super nebolo, teda aspon nie pre neho. Ty si to sice vnimala,ze je to super a krasne, ale on urcite nie. Podla mna len cakal na vhodnu prilezitost na odchod. Prisla hadka, ta to ulahcila a po nej prilezitost na rozchod.

PS. Je to iba jeho pripad,nie pripad vsetkych muzov a chlapov,ze to tak citia atd.

alenka_maxova

suhlasim s m,mlk. Ked chces odpoved na otazku, preco to tvoj byvaly urobil, pytaj sa jeho. Nemozes vseobecne platne veci pripisovat jemu...Podla mna, ked chlap nemiluje dostatocne, nema problem sa rychlo a bez velkych uvah rozist. Ja som taka ista! Ked pridem na to, ze vztah je na konci, nikdy, nikdy ho umelo neudrziavam pri "zivote", vysvetlim vsetko partnerovi, poviem ahoj a bodka. Takze toto moze byt aj jeho pripad. Hlavne sa nauc, ze to, co plati na niekoho ineho, nemusi platit na cloveka vedla teba. Nezovseobecnuj! A ked chces nieco o partnerovi vediet, otvor pusu a pytaj sa priamo jeho! To je rada do buducnosti :)

m,mlk

OMG, prečo stále takto zovšeobecňujete? Ten tvoj proste chcel byť sám a basta. Prečo sa pýtaš, ako myslia muži? To sú všetci rovnakí?? Jeden keď povie, že chce byť sám, tak chce byť sám, druhý možno chce hento a tretí tamto a desiaty iné. Všetci sme iní a ten tvoj sa s Tebou rozišiel. To nič nehovorí o tom, či chlapi "tak jednoducho vymažú niekoho zo svojho života".
Zmier sa s rozchodom a nerieš hlúposti.