je tu este niekto z tych co tu hovorili o tom konci sveta?? kedy to ma byt? :-P
kniec sveta 2012
to som nepisala ani nemyslela ,ako vysmech o tom co je napisane v Biblii !!!! len si myslim ,ze koniec to je skor zmena generacii
vaaazne ????? ...ma biblia zachranujuci charakter, ked nas na apokalypsu upozornuje ... to bude blbost jokl :))
Kto cita bibliu vie, že o konci sveta vie iba sám Pán Boh.
Dalej sa vo sv. pisme píšu i predvesti konca sveta...
2 sweater* uprimne si myslim ze to az take zle nebude... si pozri kam to dotiahlo nemecko nejakych 30 rokov po druhej svetovej a to boli zbombardovani na kompletku :-D
dohovie ako dopadne cela tato nasa EU, cital som ze najvyznamnejsie krajiny zacali rokovat o moznosti vytvorit spojene staty europske :), ved ono to tak povodne bolo aj zamyslane, podla usa vzoru :). tak sa uvidi ci pojdeme do staciek pekne spojeny ako celok alebo postupne po jednom nas to stiahne do zumpy...
Koniec sveta (takmer) isto nebude, ale roky 2012 až 2014 budú z hľadiska určovania charakteru najbližších desaťročí prelomové.
Skôr či neskôr nás čaká krach Eurozóny, čo sa dotkne celého sveta.
V Amerike sa za posledné roky dostali do platnosti fašistické zákony, ktoré menia charakter najsilnejšieho štátu na svete.
Rusko je vďaka Putinovi čoraz sebavedomejšie a silnejšie (inak by už bola Sýria vybombardovaná do sýtosti).
Nikto nevie, aké dôsledky nám prinesie arabská jar. Arabské krajiny sú vo svete najbližším susedom Európy a čo sa tam deje sa nás týka.
Už prvá menovaná vec úplne stačí na to, aby sa dalo hovoriť o tom, že sa v najbližších mesiacoch až rokoch stane niečo výnimočné. Kto sleduje dianie vo svete vie, že situácia je veľmi nepredvídateľná a predstavy bežných ľudí o tom, že nám nehrozí vojna či hlad, sú len ilúziami. Desaťročia stability a relatívnej prosperity nás zaslepili a nechceme si pripustiť hrozby, ktoré sú čoraz viac reálne.
Psychologicke pozitivum koncov sveta je:
During December 999 AD, everyone was on their best behavior; worldly goods were sold and given to the poor, swarms of pilgrims headed east to meet the Lord at Jerusalem, buildings went unrepaired, crops were left unplanted, and criminals were set free from jails. The year 999 AD turned into 1000 AD and nothing happened.
lenze.. lenze dnes toto neplati, dnes ak by media povedali "ruti sa na nas asteroid" alebo "zajtra pride Jezis" tak by kazdy zacal kazdeho strielat a znasilnovat aby si este stihol uzit..
sranda kam sa spolocnost dopracovala :) len neviem co je lepsie, nabozensky fnatizmus v roku 999 alebo retarderizmus v roku 2012
tych koncov je ale viac ako zaciatkov :D
resp viac koncov sveta ako je narodov na svete..
Majsky, ale nejaky sektarsky 30.6 ci co :)
21.12. má byť ten oficiálny, nie? vtedy máme stužkovúúú :D