Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bratislava pomoc

stargazer

ďakujem veľmi pekne za podrobne vysvetlenie :-) to by nevadilo, keby meškala, ale beriem tu výstrahu na vedomie :-)

lost

i49.tinypic.com

sranda ze ked som nahraval tento obrazok, tak ten verifikacny test ma nechal opisat text "don't be late" mozno je to znamenie ze bude MHD meskat? :P :)

lost

Stará Vajnorská NA ZNAMENIE

tam pisu.. cize treba zazvonit..

ak pojdes 202, tak potom v "202" treba ist 2 zastavky (3 minut) a potom v "4" treba ist 10 zastavok (17 min) POZOR, precitaj si poslednu vetu..

ak ides najskor "205" tak tam 14 zastavok (18min) a potom prestup na "65" a tam je pisane 3 zastavky (5min)

a "21" treba ist len 1 zastavku (2minuty) a prestupit na "4" kde ist 8 zastavok ale vystupit na "Jurajov dvor" (nie stara vajnorska, tam asi taka nie je, je to mozno za rohom),

POSLEDNA VETA : stvorka nezastavuje na STARA VAJNORSKA zrejme, to som si vsimol az teraz ... ale pisu ze "Presun medzi zastávkami Jurajov dvor a Stará Vajnorská 8 min" cize tam sa vystupuje na "Jurajov dvor" ale 8 minut je nejak vela nie?

cize najlahsie je to asi najskor "205" a potom "65" (na znamenie stara vajnorska)

chapes? dufam ze som ta nepoplietol :)

stargazer

všetko v pohode, rozumiem, len ešte by som potrebovala vedieť názov zastávky kde vystúpiť na tej vajnorskej :-)

lost

Teraz si na mobile? Mozes pozerat obrazky? Dam sem jeden testovaci a ak ho vidis, tak napis a ak nechapes tomu textu co som napisal, tak ti to nafotim a poslem obrazok.. 4.bp.blogspot.com