dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu ako sa dostanem mhdčkou na Starú vajnorsku 11 z autobusovej stanice. Nemám počítač a na mobile to neviem zistiť. Ďakujem pekne
bratislava pomoc
ser na to, chod do dakeho dostojnejsieho prostredia pre zivot
ser na to, chod do dakeho dostojnejsieho prostredia pre zivot
ďakujem veľmi pekne za podrobne vysvetlenie :-) to by nevadilo, keby meškala, ale beriem tu výstrahu na vedomie :-)
sranda ze ked som nahraval tento obrazok, tak ten verifikacny test ma nechal opisat text "don't be late" mozno je to znamenie ze bude MHD meskat? :P :)
Stará Vajnorská NA ZNAMENIE
tam pisu.. cize treba zazvonit..
ak pojdes 202, tak potom v "202" treba ist 2 zastavky (3 minut) a potom v "4" treba ist 10 zastavok (17 min) POZOR, precitaj si poslednu vetu..
ak ides najskor "205" tak tam 14 zastavok (18min) a potom prestup na "65" a tam je pisane 3 zastavky (5min)
a "21" treba ist len 1 zastavku (2minuty) a prestupit na "4" kde ist 8 zastavok ale vystupit na "Jurajov dvor" (nie stara vajnorska, tam asi taka nie je, je to mozno za rohom),
POSLEDNA VETA : stvorka nezastavuje na STARA VAJNORSKA zrejme, to som si vsimol az teraz ... ale pisu ze "Presun medzi zastávkami Jurajov dvor a Stará Vajnorská 8 min" cize tam sa vystupuje na "Jurajov dvor" ale 8 minut je nejak vela nie?
cize najlahsie je to asi najskor "205" a potom "65" (na znamenie stara vajnorska)
chapes? dufam ze som ta nepoplietol :)
všetko v pohode, rozumiem, len ešte by som potrebovala vedieť názov zastávky kde vystúpiť na tej vajnorskej :-)
vidím obrázok :-)
a ta zastávka na starej vajnorskej sa volá ako?
Teraz si na mobile? Mozes pozerat obrazky? Dam sem jeden testovaci a ak ho vidis, tak napis a ak nechapes tomu textu co som napisal, tak ti to nafotim a poslem obrazok.. 4.bp.blogspot.com