ake mate skusenosti s objednavanim parfemov z tejto stranky? su to skutocne originaly, alebo radsej sa oplati kupit v parfumerke za drahsie?
parfums.sk
Áno, sú originál samozrejme, inak by sa nedoplatili na pokutách a sami výrobcovia by to nedovolili. Sama tam kupujem parfémy a rozhodne mi fake nikdy neprišiel
Feromónové parfémy - phiero.net
Mám len dobré skúsenosti s Notino a objednávam si z tade pomerne často aj kozmetiku.
Smelo nakupuj :) Notino je predsa overený obchod a to, že sú aj shop roku, nie je náhoda.
Áno, sú originály a jediný rozdiel je cena. Odporúčam tam pozrieť aj vlasovú kozmetiku, majú tam aj profesionálne prípravky za super ceny.
Neoplatí sa určite.. Kvalita parfémov je rovnaká ako v predajniach, rozdiel je jedine v cene
vyborny e-shopik, nakupujem tu pravidelne, hlavne kozmetiku na vlasy , momentlane som nadmieru spokojna so samponmi a maskami na vlasy odporucila som ich hned aj kamaratkam. za tu cenu take mnozstvo bola som fakt milo prekvapena.
bezproblémov vždy, hned ako som objednala mi prišlo že mi potvrdili objednávku, ked som potrebovala ešte jeden doobjednať tak boli ústretový, ja som spokojná hlavne s tým že to máš za 2 dni doma čo sa nevidí moc často u eshopov
Skus si kupit parfum z parfumerie a dalsi z tohto eshopu. Rozdiel tam je! V znackovej parfumerii mas zaruku ze to je kvalita a original, ta vona je intenzivna, mozes si byt ista ze zaplatis a dostanes. Kdezto v parfums.sk, dnes notino.sk predavaju skladove druhotriedne parfumy.. Vona je mozno identicka ale zlozenie je alkoholove a menej vone tzn. ziadna vydrz, nekvalita.