Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dá sa otehotnieť,ak ......?

Tranzspermic

M25.

Si asi super baba,odkial si,ja z Topolčian,možno by bolo dobre hodiť reč....čo Ty nato...Zlato.
Zaregistruj sa na portali Sme priatelia a hoď tam značku M25....možno?

Tranzspermic

M25..biznis je biznis,kšeft ide ako sviňa,nestačíme remene tkať z pavučín a mačky z blších drapov,no ale ide to dobré!!!!
Nechceš reklamnu vystroj zdarma, Máš už deti?

napochybach

tak ľudia,odporujete jeden druhému,nehnevajte sa :):)ako tak citam ..

ja si tiez myslim,ze mozne je vselico,proste,akonahle sa dostane ejakulat do kontaktu s posvou,tak si myslim,ze oni sa tam dopravia same aj :)a oplodnia to vajicko,teda mozu,to nitko nevie

spermie na vzduchu hned zomieraju ?ja si myslim,ze nezomieraju hned,mam sice chabe zaklady biologie,lebo som ju neznasala ako jeidny predmet,ale nemyslim...no ale zase ..ked asi " uschnu " ,ako sa baviem o tom uteraku,alebo pod,tak myslim,ze tiez to nie je mozne,jedine keby boli "mokre " v akom skupenstve podla mna,zavisi to od toho

Kvety zla

spermie zomieraju po vyschnuti ejakulatu, nie pri kontakte so vzduchom samotnym :)
pokial viem spermie nepotrebuju mat ziadnu rychlost na to, aby sa dostali do maternice. ved na to maju bicik, su samopohyblive :)
nemusis mat orgazmus aby si otehotnela.
a teoreticky je mozne otehotniet pri akomkolvek styku posva-ejakulat. ako nehovorim ze je to strasne pravdepodobne, ale nejake to riziko tam je - ak ejakulat osahuje zivotaschopne spermie ktore sa dostanu do posvy, nie je dovod na to aby sa nemohli dostat do maternice a oplodnit vajicko.