Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

V pezinku chlap dobil na smrť maleho psika.

Príspevok v téme: V pezinku chlap dobil na smrť maleho psika.
Etelis

V piatok hovorili v televiznych novinach že nejaky starši chlap dobil na smrť svojho vlastneho psika, ktorý iba štekal na dvore pretože pršalo a bal sa burky. Videli to ludia z oklolitých bytoviek, bil ho palicou, a kopal až kym nezomrel.
Je to hrozne a ak ste to videli a poznate toho chlapa chodte mu spraviť to iste,nič ine si nezasluži iba ho dobiť a dokopať až kym neskape v bolestiach ako ten psik.

M 25

to v tej zátvorke ste dúfam pochopili, aj ked som napísala blbosť , malo to byť že kožu nenosím a ani nejem mäso ..

M 25

je rozdiel, ked sa zviera zabije pre úžitok človeka- jedenie, koža ( aj ked mne je to jedno neriešim, kožu nenosím a ani oblečenie) a ked ho zbaví života takýmto krutým a brutálnym spôsobom!!

bingham

M25..to je uplna hlupost co si napisala

"aj ked je pravda, že ak toto urobil zvieraťu, tak čo by urobil človeku?!"

to ze niekto zabija zvierata...neznamena ze musi aj ludi..., alebo ze musi byt zly clovek

a je normalne ze zvierata sa zabijaju - ved z nich mame uzitok nie ??? maso, kozusina atd

M 25

aj ked je pravda, že ak toto urobil zvieraťu, tak čo by urobil človeku?! ešte by to schytali aj oni .. v takýchto situáciach je na zváženie, či tomu zabrániť, alebo sa nemiešať ..

a neporovnávajte stále smrť zvierat a smrť ludí! ved aj zvieratá majú svoj život a chcú ho prežiť v láske a šťastí.. v čom sa to líši od človeka?!?!

0vecka

2 Deria skus nejako diskutovat ja som povedal co si myslim a aj preco zatial co ty si nic neuviedla... proste len chudak pejsek ...

a skus rozmyslat realne ...

Deria

Oveca a Vemeno (vy sa uz aj nikmi k sebe dobre hodite) z vas mam pocit, ze vasim cielom v kazdej teme je iba narobit rozruch a do kazdeho sa zadrapit alebo urazat. Vsimla som si, ze mate radost z toho, ak niekoho vystvete z diskusie, pretoze kazdy normalny clovek musi spoznat, ze nema zmysel s vami diskutovat.