Neprijatie na vysoku skolu

Noro 29

Určite to skús znova, poznám človeka, čo dvakrát nespravil prijímačky na istú fakultu a teraz je na nej dekanom :-) Takže ak to má byť Tvoj osud, tak aj bude...

stuudentka

chod na medinu,ak je to to,co chces. ja som stratila tri roky, kym som sa odhodlala vykaslat sa na to,co zo mna chceli mat rodicia a prijali ma na skolu,ktoru som chcela ja :) spoluziaci z gymka maju bc.ja budem prvacka :D divny pocit,ale na nezaplatenie ten pocit,ze idem studovat to,co ma bavi a co chcem

AnaSofi

Vyskusaj to este raz..a tento rok uz budes pripraveny(teda,ak mas dostatok casu). A ak budes urcite pripraveny,uz to vyjde.DO tretice vsetko dobre. Fakt,co budes mat z toho ak pojdes na technicku,ak to nechces studovat..alebo chod zatial na technicku a uz sa uc na prijimacky na medicinu.uz si to skusal a este si sa nevzdal,tak tomu daj poslednu sancu a vezmu ta.

Samo_nemedik

totiz mne prvy rok chybalo len par bodov do prijatia, potom som siel do zahranicia a nejak som sa nevenoval podkladom, moja chyba, a teraz uz som sa vratil domov tak by som sa chcel tomu venovat, len som v takej dileme, som aj prijaty na vysku na techniku ale to ma bavit pravdepodobne nebude...

AnaSofi

by the way, asi to znie ze som si strasne ista co urobit v tejto situacii..ale ver mi,presla som si tiez dilemami- co robit, ale uz som na to asi konecne prisla:) tiez som sa najskor obvinovala,ze som premrhala cas, ze som sa tam este nedostala,ako je to mozne, ze sa tam nikdy nedostanem....a ine..a horsie..ale hm..uz konecne viem co s tym:)a ze treba ist do toho. Uz si si presiel odmietnutiami, sklamanim, nestastnymi pocitmi..je cas odmenit sa za tie pokusy a skusit to este raz, a potom to vyjde:)

Carie

no keby si bol pevne rozhodnuty byt lekarom, tak sa na to nemusis pytat nas - degesov z fora. co ti uz len my poradime? sam musis chciet. a bud chces, alebo nie.

AnaSofi

AK je to tvoj sen,urcite to este skus. Ked sa snazime robi t(studovat)nieco co mame naozaj radi,alebo sa tam voebc dostat,nemusi to byt lahke.vacsinou to ani nie je..v ceste moze stat kopec prekazok. Dolezite je,ze vies ze tomu chces dat este 1 sancu tak do toho chod:)...ja som v podobnej situaci. 2 roky som bola na inej skole(iny odbor)a este som sa nedostala na vysnenu skolu,1.krat som nebola dost pripravena-hlasim sa na jazyky,tak som ten jazyk neovladala dost dobre..2.x prijimacky dopadli nic-moc pretoze cez rok som bola na operaci a takmer cely semester bola este chora..ale predsa som mala viac percent (bodov)za prijimacky na tento pokus,co ma povzbudilo aby som to skusila este raz. TIez si hovorim,ze uz som ''premrhala'' 2 roky a som este bez titulu, ale ak vies,ze to naozaj chces,ze je to ta spravna skola pre teba, tak do toho chod..budes urcite stastnejsi,ak sa tam dostanes. ci to bude trvat 1, 2,3 roky alebo aj viac.. hlavne je uvedomit si co je pre teba dolezite..neviem co si doteraz studoval, ale ja som si tiez nakonci uvedomila ze dolezite je dostat sa na tu skolu a tak sa na to aj riadne pripravovat, cely rok.a vedela som ze na tej vyske co som bola doteraz,to nie je ono,nie je to pre mna.tak som sa zacala sustredit na prijimacky.. sorry,dlhy koment!!hehe. Drzim palce, mne sa to snad tiez podari konecne:)

lentdt

a teraz niekde studujes? kam si sa hlasil? na odvolanie ta urcite nezoberu? kvoli comu si nemal cas na pripravu? su to len dva roky, to by som neriesila, ale prijimacky su to najlahsie na medicine, tak si skor zvaz, ci na to mas a ci si ochotny sediet na zadku a ucit sa

Nela41

No ja by som to skúsila, ale skôr sa zamysli či na medicínu máš keď ťa tam dvakrát nezobrali. Prijímačky sú totižto najlahšia vec čo ťa tam stretne