Tlak som si este nemeral. Tekutin pijem dostatok. Po vsetkych ohladoch som celkom zdravy, nikdy v zivote som nezazil bolest alebo tocenie hlavy a som presvedceny, ze to suvisi s travou, pretoze to zacalo po tej silnej davke v nedelu.
Nemam sustavnu uzkost a strach, chvilami som v pohode, ale ked zosilnie to vertigo a toci sa mi hlava tak, ze ma to obmedzuje, samozrejme, ze prichadza strach a ked to trva dlho, tak aj uzkost. Ale pocitujem to skor ako nasledok vertiga. A ak ma clovek strach, samozrejme mu aj silnejsie bije srdce a aj sa poti, co je znasobene momentalnym teplom.
V noci mam problem zaspat kvoli tej uzkosti, ale ta uzkost nepride z nicoho nic. Ja si lahnem, vypnem myslienky a snazim sa zaspat, no citim ako sa mi toci hlava a je to neskutocne neprijemne, co po niekolkych minutach vyvola strach a potenie, ktore je z casti vyvolane aj tym horkom. Ale ak zaspim, tak uz spim dobre.
Bojim sa ist na vysetrenie a to hlavne z toho dovodu, ze im budem musiet povedat, ako sa to celee zomlelo a tym padom to budem musiet vysvetlit aj rodicom, ktorych vsak nechcem trapit, pretoze ich nadovsetko milujem a oni miluju mna. Nebojim sa ani tak ich reakcie, ale nechcem ich trapit.
A takisto... ak na vysetreni poviem, ze moje problemy sa zacali hulenim travy... potom mi zrejme poistovna neuhradi pripadne naklady na vysetrenia a liecbu, ci??
Dakujem Vam vsetkym za odpovede.
Mimochodom, dnes mi je pomerne dobre, snazim sa na tocenie hlavy nemysliet a tak nemam ani busenie srdca ani potenie ani depresiu... az teraz ked som si sam sadol do izby som si plne uvedomil tie tlaky v hlave... citil som ich cely den, ale neboli velmi intenzivne, ked som bol s rodinou a kamaratmi vonku na cerstvom vzduchu.