Baby prosím vás, viete kde by som zohnala nejaké plavky aby mi trošku opticky zväčšili prsia a pekne držali? ... Mám malé prsia, viem nie som jediná a nemám z toho nejaké komplexy, ale tak trošku nech to vyzerá na tom "kupku" :D ... Značku, obchod, int. stránku ... Ďakujem
Plavky na malé prsia
zaskocila ma tvoja otazka pretoze teraz vsetky plavky vyrabaju take ze robia vacsie prsia..a ked tam skus nejake nariasene, s nejakymi strapcami a podobnymi vecami
co tak push up plavky? vsak do tolkych davaju teraz vypchavky ze ked ani nechces tak ti tam zvacsia prsia
vypchavky? prosim?
Možno by ti pomohol materiál plaviek a alebo push up. Podľa mňa by ti padli gélové plavky, ktoré dobre držia prsia. To by ti môžu pomôcť. Pozri na www.moje-bielizen.sk . A koukni či sa ti gélové plavky budú vôbec páčiť, aby si vedela.
zmazalo to odkaz, tak ti ho skusim poslat este raz
-odkaz odstránený-
ten problem poznam, skus sa pozriet na tieto, maju vyberatelne vypchavky -odkaz odstránený- moje lentilky zvacsili o dve cisla
odporúčam také , ktoré sú nariasené teda majú volánky...
krasne plavky ale zbytocne drahe....ja som si prednedavnom kupila pekne plavky na male prsia v Lindexe a Gate. Kazde do 10 eur a vyzeraju vyborne.
skus si nieco omrknut tu :www.moderni-plavky.cz