Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neskutocne uhundrany partner

fraaja

Ako mne je z toho vacsinou do smiechu. Som povaha ktora to zas az tak kriticky neriesi. Ale su situacie kedy to ozaj ze nasere a on to nechape. Niekedy presvihne hranicu no

alenka_maxova

bebe, ake vytriezvenie prosim ta? :D Ludia maju pouzivat hlavu, alebo teda mozog aj ked su zamilovani...aj ked lubia. Ved to je zaklad. Probuuuh :D Milujem, ale viem co milujem na tom druhom. A ked vidim, ze ma partner vyrazne "chyby" alebo teda, ked si logicky uvazim, ze v buducnosti mi to moze vyzarnejsie vadit, tak v tom vztahu predsa neostanem :D :D jaaaj, keby ludia pouzivali tu hlavicku, aj vztahy by boli insie...

bebee

Adamkrt to robim presne aj ja a okrem toho na mieste splujazdca stlacam v krizovych momentoch pomyselnu brzdu, tak sem tam si aj zakricim od strachu.

AdamKrt

A najlepsie ked hundre soferovi niekto za volantom.... Plus, ked okrem ineho este dotycna osoba rype do riadenia vozidla a sama nesoferuje :-D

anjelik

:o)
Môže aj nemusí, záleží na tebe. Vieš, dá sa aj počúvať a súčasne aj nepočuť. ;o)
Problémom sú iba kontrolné otázky, ale to u takýchto typov moc nehrozí. :oP
S ľuďmi zase nie je až tak ťažké manipulovať a myslím tým v dobrom. Stačí, ak tvoj obraz je hlbší a stabilnejší, ako toho druhého. Proste si ho tak nejak vypočuješ, nestratíš dobrú náladu a začneš ty..ale už veselo a milo, základ je, nenabehnúť na jeho negativitu. :o) Treba to brať ako hru, proste sa s tým druhým zabávaš..dostane ťa alebo ty jeho?? Netreba brať život tak smrteľne vážne...a podobné záležitosti už dupľom. :o)

anjelik

Fraaja, ja ťa nechcem strašiť, ale ak pripustíš nejaké to prepojenie medzi chorobou a jej psychickou príčinou, tak je možné, že ak si budeš vytrvalo vravieť, panebože, panebože, nechcem to počuť, tak je otázkou času, kedy ohluchneš. ( bohužiaľ, poznám taký prípad.)
Takže, buď sa s tým zmieriš a prestaneš to riešiť, ale NAOZAJ, alebo pátraj po príčinách, že prečo ti to tak veľmi prekáža. Základné pravidlo, nie tvoj partner má problém, ale ty. Lebo teba to zasahuje. ;o)

AdamKrt

Tiez viem byt hnudros, ale snazim sa krotit. Naco kazit aj druhemu naladu.

Viem to pochopit - niekto je typ, co si pohundre, zanadava a takto sa odreaguje a je mu lepsie. Iny clovek to zase v sebe dusi a ma blbu naladu - "svoje dni". Tazko povedat, co je lepsie :-D

bebee

alenka ale rokmi ta laska ubudne a nie je dobre mat partnera s vyraznymi chybami, lebo po par rokoch vytriezvenia, par spravenych detoh sa uz tento problem bude dat riesit tazko
fraaja ja si myslim, ze sa teraz pred tebou este kroti, pockaj casom, ked sa uvolni, to bude peklo.