Dala som mačke ktora ma asi 1,5-2 kg tabletku na odčervenie na 4 kg. Viem mala som jej dať polku ale asi som si to tej chvili neuvedomila. Myslite že sa jej niečo stane? Bude jej zle? Alebo môže zomrieť?
Mačka, stane sa jej niečo?
Dianka..Jessi nepochopila. Asi sa v tom nevyzná ale snaží sa predstierať presný opak..
Mám doma britky a vždy im dávam presnú dávku od odčervovacej pasty FLUBENOL KH.
Nemyslím si však, že by jej zvýšená dávka ublížila. Keby si spozorovala na jej chovaní zmeny bež za vetom.
Jessi
aj si ju nemožem nechať, byvam v bytovke a mame psa, to by bolo doma peklo a rodičom by vlasy stali :-) moj pes mačky neznaša. Ona sa zdržuje pri anšej bytovke už vyše dvoch rokov, chuda je mi jej luto pretože v zime je schulena v tom snehu alebo pri vchode a ak je vo vchode vždy ju niekto vyženie.
A zabudla som, že určite ju púšťajte za vtákmi na parapetnú dosku... :D :-) ;-)A vonku na prechádzke,, kľudne....nech si nejakú tú myšku, vtáčika aj uloví...však na to je mačka stovrená ?:))))))))))))))))aby mala z toho radosť, a samozrejme , že ju potom aj pochválte :D :) papa pap pa
Mačičke sa nič nestane, ale pokiaľ môžeš, tak si mačičku zober domov, daj jej hračky, čerstvú vodičku aspoň 2x za deň meň (ja teraz mojej mačičke a môjmu kocúrikovi mením každí 2 hodiny, v týchtok horúčavách.
Daj jej aspoň 3x za deň poriadne a dobre najesť, hraj sa s ňou, maznaj.... a na ceste po potulkách, kde objavuje nové svety a chodí za kocúrmi, tak tam si aspoň zisti kam chodí ďaleko - blízko, viem že niekedy sa to nedá, ale ak sa bude dať...zoberieš si ju?? Najlepšie by si tej mačičke urobila, ak by si dala plagátik niekam aj viac ich, že sa stratila alebo že sa našla že je proste túlavá mačka, či niekomu nechýba, daj na seba kontakt a ak nič tak si ju nechaj...a ak sa po čase niekto predsa len ozve, môže to byť aj po dlhších časových intervaloch (1,2 roky) , tak už môžete byť s mačičkou na seba dosť naviazané...v tom prípade sa odporúčam s majiteľmi dohodnúť o tzv. ,,striedavej starostlivosti! " alebo ak by nemali záujem nejak priveľká, skúste nadhodiť tému, milá pani, že či by ste si ju nemohli nechať, aj tak ju na potulkách určite niekedy niekde uvidia, alebo že nech ju chodia pozerať, alebo tak...kulko ja viem že má mačka 9 životov...ale iný kraj iný mrav....tak toľko, hlavne tú stravu, vodu s tými tabletkami si urobila dobre, hlavne nabudúce najskôr zváž že čo , koľko, ako a kedy hlavne, ano? Tak a to je taká tabletka, čo sa dáva každé 2-3 mesiace alebo tak nejak po rok alebo neviem....si ochotná pre tú mačičku urobiť už až toľko, že si ju necháš a /alebo budeš pátrať po jej majiteľovi? Neviem v tomtok prípade, že čo znamená túlavá, či má majiteľa ale stále sa túla ,,alebo ten opak čo som ja hovorila..ak má majiteľa a stále sa túľa , tak prosím, a ak ho poznáte alebo proste tak, tak ho prosím, kontaktujte že dostala tú tabletku na odčervenie, a keď si ju necháte, nezabudnite na veterinára...ak si z nej spravíte bytovú - odporúčam aspoň raz za deň ísť s ňou niekam na prechádzku von -do prírody a na čerstvý vzduch, lebo jej to neurobí dbore, ak je pouličná a túlava, a zrazu sa zavr medzi pár stien...postupne to môžete znižovať (raz za dva dni, tri, za za týždeň, raz za mesiac) a potom, ke´d si už zvykne, tak aspoňň občas, ale to už háhdam vieš/te.....prajem pekný zvyšok dňa, a veľa veselých a zdravých zážitkov, veľa trochu besných "--) :-) "-) ô-) :- ) ;-) :-) :) ;;) ;) ale veeeľa zdravých dní...majte sa :)rada som Vám pomhohla...
Nie,nestane sa jej vôbec nič.Ja som dal tiež mojej túlavej mačke celú tabletu.
Je to tulava mačka chodim ju krmiť, a bola by som nerada keby trpela.
myslim ze macicke sa nestanr nic,hovori sa,ze macka ma 7 zivotov