Prosím poraďte, tí čo ste už boli na dovolenke v Turecku. Stačí polpenzia alebo sa oplatí priplatiť si all inclusive. Je jedlo v Turecku podstatne drhšie ako u nás? Ďakujem :)
Jedlo v Turecku na dovolenke
ja by som uz nesiel na dovolenku kde sa neodporuca pit voda z kohutika... tam je sracka skoro ista...
V turecku sa da najest dobre aj mimo hotel:
slepica, nie 3000 ale rovno 500 tisic evri:D
Ja si Turecko ako destinaciu tiez velmi chvalim a urcite sa oplati priplatit si za all inclusive uz len kvoli tym vyssie spomenutym balenym vodam.
david_24 Verim, ze si mal uzasny zazitok, ale ja som pisala nie o Turecku, ale o Bahamach, Nassau- Paradise Island, 5 dni za 3000 eur. To porovnavame neporovnatelne, to jedlo si ani nevies predstavit... A tie sluzby. Takisto nema asi zmysel porovnavat Turecko s Panenskymi ostrovmi, kde sme boli minuly rok. Jedlo nebolo na stoloch, taku mechaniku si cece este nevidel.
anamarie neviem si predstaviť, ako sa zabezpečuje higiena, keď je to 24 hodín na stole ani HACCP, ibaže by ste si chodlili naberať do chladničiek, aj tak to asi nebude moc čerstvé, veď ako by to menili. A 10 druhov mäsa je dosť málo, keď sú medzi tým rátané aj ryby. Mne sa lúbi ten spôsob, aký sme mali my, počas snackov tam boli aj kuchári, dokonca sme prišli aj mimo času podávania snacku a nebol problém, uvarili nám čerstvé jedlo.
dobra vila ja som si zopárkrát normálne umyl kefku(sila zvyku) a našťastie žiadne črevné problémy neboli ani nikto z rodiny nemal. My sme boli v hoteli Meryan v Alanyi a skutočne si ho neviem vynachváliť. Keď sme prišli, dali nás síce do menšej izby, ale vyžiadali sme si u manažéra väčšiu a dali nám apartmán. Oni sa skutočne veľmi snažia, aby človek odchádzal spokojný. A máš pravdu, oni majú tu kategorizáciu úplne inú ako v Európe, takže sa neoplatí chodiť do 3 hviezd a menej
anamarie neviem si predstaviť, ako sa zabezpečuje higiena, keď je to 24 hodín na stole ani HACCP, ibaže by ste si chodlili naberať do chladničiek, aj tak to asi nebude moc čerstvé, veď ako by to menili. A 10 druhov mäsa je dosť málo, keď sú medzi tým rátané aj ryby. Mne sa lúbi ten spôsob, aký sme mali my, počas snackov tam boli aj kuchári, dokonca sme prišli aj mimo času podávania snacku a nebol problém, uvarili nám čerstvé jedlo.
dobra vila ja som si zopárkrát normálne umyl kefku(sila zvyku) a našťastie žiadne črevné problémy neboli ani nikto z rodiny nemal. My sme boli v hoteli Meryan v Alanyi a skutočne si ho neviem vynachváliť. Keď sme prišli, dali nás síce do menšej izby, ale vyžiadali sme si u manažéra väčšiu a dali nám apartmán. Oni sa skutočne veľmi snažia, aby človek odchádzal spokojný. A máš pravdu, oni majú tu kategorizáciu úplne inú ako v Európe, takže sa neoplatí chodiť do 3 hviezd a menej
Ja za AI povazujem pristup k strave 24 hodin denne, nie zmrzku 2x denne... Co som zazila AI, tak na obrovskej ploche boli pristupne vsetky druhy jedal - od x druhov cestovin s kadejakymi omackami po desat druhov masovych jedal, zeleniny, ovocia, zakuskov ako na svadbe... A to nonstop, aj o tretej rano.
david, nie, vobec...ani len kefku som do vody nenamocila a nic podobne. Viaceri tam mali problemy, mozno ti, co sme slabsie zaludky... Netusim, lebo trebars v Mexiku som nemala ziadne problemy a to som si trufala aj na jedla z ulice (co som v turecku nespravila vobec) a absolutne nic mi nebolo.
Ale nas hotel bol 3*! Takze nikdy viac...ak do Turecka, Egypta, ci Tuniska, tak jedine 5*, istota je istota.
v akom hoteli si bol? Daj tip :P
aj ked taketo "ničnerobiace" dovolenky nemusim, par krat som si ich odtrpela a co sa tyka stravovania mam podobne skusenosti ,ako pise david_24 .... cize odporucam priplatit :)
dobrá víla a nepila si/neumývala si si zuby vodou z vodovodu, keď si mala potiaže?
ďalšia výhoda AI, vždy keď sme išli na izbu, zobrali sme si vodu z lobby baru a nemuseli sme po ňu chodiť do supermarketu, ktorý ani nebol blízko