Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnúť - dievčatká pridajte sa, zakladám novú tému na chudnutie.

Príspevok v téme: Ako schudnúť - dievčatká pridajte sa, zakladám novú tému na chudnutie.
Tučniačik.

Ahojte.

Od zajtra začínam s chudnutím , moja váha je 87 kíl a výška zhruba 170cm. Naozaj, som doteraz skúšala všetko možné aj nemožné, ale od zajtra začínam zdravou stravou. Môj jedálny lístok je približne ( bude ) takýto:

*Raňajky* 7:00 , celozrnný chlieb, paradajky, paprika, cibuľka. Polovica šálky mlieka.
*Desiata* 9:30 , celozrnný chlieb, paradajky, šalátová uhorka, ovocie.
*Obed* polievka zeleninová, pečené kuracie mäso varenou zemiakovou kašou, hlávkový šalát
*Olovrant* , varená biela ryža, pomiešaná s mäsom a zeleninou. kúsok ovocia.
*večera* , zeleninov ý šalát..

je to dobrý jedálniček??

a ešte som sa chcela spýtať, že či sa jedna paradajka priemerná, priemerne veľká, počíta ako jeden kus ((/)) jedna porcia zeleniny A jedna maruhuľa ako jedna porcia ovocia?
podelte sa o svoje príbehy a jedálničky...
Ďakujem za každú radu, skúseosť, odpoved...

Tučniačik.

a..11 poschodie?? úúúu, to ti drzim pale. cotakto sa zviest aspoň na 6. poschodie tam vystupit z vytahu a ist hore peso po svojich? tych zvysnych 5 poschodi hadam zvladnes lepsie ako 11... akolko ti to bude trvat...no asi zedost dlho...ale rob ako myslis.... je to dobree, len mne by bolo az zle, keby som bez prestavky slapla po schodoch, ja mam dost co na druhe :D

(do skoly) :D :P

Guľôčka

Pridávam sa k tebe Tučniačik.
Mám 163cm/44kg.
Potrebujem zhodiť do stredy aspoň dve kilečká. Dnes som dala dole jedno z pôvodných 45kg.

Mojím problémom bol nedostatočný pohyb a závislosť na sladkom.
1.) Zaručene nebudem používať výťah /bývam na 11. poschodí/
2.) Obmädzím sladké na jednu kocku cukru. Ostatný získam z ovocia
3.) Raňajky budú bohaté, k večeru jedine ovocie
4.) každý deň aspoň 30min. neustály pohyb /tanec/
5.) pred tancom užijem jednu tabletku na chudnutie (najsilnejšie na trhu)

bielkoviny/cukor+vláknina/ovocie
-ranajky, obed, večera-

Meretseger

Love yourself today, cos baby, you were born this way :D
Nechaj to tak, si originál baba, isto pekná, múdra a šikovná, načo sa kašlať s chudnutím? Trochu pohybu a budeš mať suppa curves, takto sa akurát rozdepkuješ s tým, že sa ti nedarí, ide to pomaly, a sakra, tamtomu tuším neodolám, etc., etc.
Ber to jak ja, miluj celý svet a celý svet bude milovať teba, bez ohľadu na to, ako vyzeráš! Have a nice day, girl

Milky

Cca 5543. diskusia na temu chudnutie..
Zdrave a dietne jedlo je rozdiel, kde mas gramaze a tak dalej, a tak dalej..
Skus si najprv nastudovat odbornejsie clanky, co povies?