Psík a očká

Príspevok v téme: Psík a očká
shelly..

mám malého 9 ročného psíka a už asi týždeň má každé ráno zatečené očká takým bielym ťahavým - neviem ako to nazvať. Nechcem ísť zatiaľ k lekárovi, lebo sa neskutočne bojí a trasie. Myslíte, že je to vážne a prejde to aj samé?
a ani si neviem predstaviť ako by som psíkovi kvapkala niečo do očí, má ich veľké a on sa všetkého bojí :(

shelly.

tak keby to náhodou niekoho zaujímalo a aby som pomohla, boli sme u veterinára. predpísal klasické ludské kvapky uniflox.

trápime sa pri kvapkaní, ale vždy dostane mašrktku...ale už máme očká pekné

winki

Mojmu zajkovi na tento problém tiež predpísali klasické ludské kvapky do očí na zápal + repíkový čaj urob a vatou mu tým potieraj očká.

azpozem

Same mu to neprejde, tiez vravim ako dedy, ze borovou vodou nic nepokazis,ale za veterinarom by si mala ist. Nic mu sama nekupuj, ziadne ludske kvapky. Ak sa pes boji,tak po case si na davkovanie zvykne,chce to len spravny pristup a vzdy ho zato odmenit.

Matyo

Má tam infekciu, samo mu to ťažko prejde. Kúp mu očné kvapky (pre psov sú vhodné aj ľudské) a skús mu ich nakvapkať na oči.

lost

pes nie je ako clovek, ze ti povie ze "boli ma toto a hento"
pes bude skryvat bolest az do takeho stavu, ze ak ju prejavi, tak je fakt, ale faaakt velmi zle..

dedy

Samé to určite neprejde, zájdi za veterinárom, dá vám nejaké kvapky. To že sa on bojí, neznamená že sa máš aj ty báť, potrebuje tvoju pomoc. Ako píšeš, máš malého psíka, tak proste pevne chytíš, otvoríš mu očko, nakvapkáš kvapky a je to. Hlavne nestresuj a vezmi ho k veterinárovi. Ale kým ho tam vezmeš, môžeš mu pretrieť okolie očí očnou borovou vodou. Môže to byť ako prvá pomoc.