spoznala som jedneho super chalana, rozumieme si aj vsetko a ocividne by chcel viac. Ale je tu jeden problem, no teda dva. Je sportovec, na tom neni nic zle yle proste viem, ze sa tam vsetci spoluhraci so sebou rozpravaju a tak. A ze napr.ked si s nim dam pusu, tak to budu vsetci vediet a komentovat to a to mi vadi. A este sa pozna aj s mojim byvalym. Co si o tom myslite? Vek: on 19 ja 18
mam ci nemam?
Je to o nastaveni. Nikdy som nemal potrebu rozpravat inym o tom, co robime s priatelkou v sukromi. Su to veci,ktore by mali ostat medzi nami. Vola sa to ucta a respekt voci milovanej osobe.
I don't think that would be a problem, you have to trust a gentleman to not kiss and tell so I think that you should go for it. I would like to recommend my favorite Wallpaper removal service in phoenix, check them out right here www.wallpaperinstallationphoenix.com
Great work. Very helpful and informative.
Movers in Red Deer
a co ti na tom vadi, ze by ludia vedeli o tom, ze ste spolu? ako totmuto som nejak nepochopila. sa za to ako hanbis alebo?
Jednoznacne nemas. Podla toho, co citam, si este nevyzreta, pockal by som. Nemas sa absolutne kam ponahlat.
Odpovedz si na toto sama: Vy baby sa o vsetkom nerozpravate?:) Co je na tom? Ved predsa kazdy ma tu svoju butlavu vrbu, svoj kolektiv, ktoremu sa zdoveruje s takymito vecami. Bud to pochopis, alebo teda si nic s nikym nezacinaj a hotovo.
a to ti akoze vadi, ze by sa o tebe mal s niekym rozpravat? tak to sa potom aj ja priklanam k tomu nazoru, ze na vztah proste nie si pripravena
Hm, no asi by ozaj nebolo od veci ešte troška počkať, máš čas:) Absolútne sa netreba ponáhľať, to ťa počká všetko.
a toto ma byt akoze nejaky problem? preboha, to podla mna znaci len jedno, ze este nie si pripravena na vztah