Dukanka, nefunguje

Príspevok v téme: Dukanka, nefunguje
nechudnuca

Ahojte baby, dukanky, prosím vás poraďte alebo ma utešte, dukanovu diétu držím už mesiac aj 9 dní..počas prvej fázy som schudla 3 kg, počítam, že to bola skôr len voda..lebo to bolo zhodené za tri dni..no a potom mesiac mi trvalo kým išli dole ďalšie dve kg dole, len aj to niekedy stále len kolíše a vybehne to naviac, ale dolu nie a nie :( už som z toho zúfalá, či to vôbec účinkuje...po mesiaci aj deviatich dňoch 5 kg dole, necelých, aj to tie prvé tri stratené v prvej fáze, robím dačo zle? najčastejšie jem tvarohy, jogurty s umelým sladidlom stevia alebo kuracie prsia uvarene s cibuľkou..je tam písané, že neobmedzené množstvo a ja dokážem zjesť aj kilo tých pŕs o šiestej večer...to asi nebude dobre, však? nevysmejte ma tu prosím, chcem vedieť či sa môže teda neobmedzene alebo mám aj znížiť dávky??? ďakujem vopred za odpovede..ale prosím nekritizujte...

Maoam

schudla si uz 5kg, to je viac nez dost za taku kratku dobu, ty znasilnujes svoje telo, to je ten hlavny problem, nic v zlom

zacala si prilis neskoro a chces prilis vela za prikratky cas

tie styri kg do jesene v pohode

blbe je, ze ludia sa spamätaju v juni a chcu za mesiac dole 10kg, obrazne povedane, to je sialene

delenou das tie 4kg dole, ak uz chudnes z nizsej vahy tak za 2 mesiace v pohode dole, ale neublizis si, nebudes hladovat

robis nejaky sport? to by mohlo pomoct a hlavne by si mala pevnejsiu a vytvarovanejsiu postavu

xdanielax

nechudnuca, pokial viem, delena strava je tu uz " sto rokov" :)) popozeraj net, urcite najdes inspiraciu.
Plus, nie je to jediny sposob, kt. sa mas drzat. Hlavne is najdi nieco, co bude vyhovovat TEBE. Nutit sa do niecoho nema vyznam. Potom velmi rychlo stratis pevnu volu.
Na druhej strane, je treba vediet aj pre to, co chces, nieco obetovat.
Tzn. napr. nachystat si vecer do prace jedlo na dalsi den. nie je to az taky problem. Treba skusis a uvidis. Kazdpadne odporucam popozerat nejake stranky tykajuce sa delenej stravy a potom si uz lahko najdes dalsie a dalsie recepty.
Hlavne nedrzat ziadne jednostranne diety typu "ryzova" "ovocna" a neviem co....

nechudnuca

asi teda skúsim tú delenú..a ak ju budem dodržiavať, za aký čas by som mohla schudnúť 4 kg? to som chcela byť do júla fit, no to už nestíham :(

nechudnuca

no ja by som tak rada jedla, ale neviem čo také si kupovať...lebo ráno ponáhľam do roboty, som tam do šiestej, nemám čas na nejaké prípravy...potrebovala by som len hotové výrobky, tak čo také si môžem dať napr na obed??? raňajky viem, ovsené vločky, cereálie s mliekom alebo celozrnné pečivo s niečim, zelenina...ale dokola nechcem jesť to isté a fantáziu nemám žiadnu :( niečo fakt rýchle...chudnem z váhy 64kg, chcela by som aspoň 60 kg..:( a nejde to vôbec..

Maoam

nechudnuca, presedlaj na iny typ stravovania, najmä ak mas stolicu raz tyzdenne, musi ti to v tele hnit, kvasit a toxiny neodchadzaju, zrejme neprijimas takmer ziadnu vlakninu, to je cele zle pre telo, odide ti pecen aj oblicky casom

neriskuj zbytocne

ako prve musis dat do poriadku pravidelne vyprazdnovanie, lebo neskor budes mat zdravotne problemy

tip od Daniely s delenou stravou je super, asi by ti to vyhovovalo ovela viac

xdanielax

nechudnuca, zrejme ti tento typ diety nevyhovuje. Nie kazdemu robi dobre nadbytok bielkovin. Oblicky su zatazene na max. Mohla by si naozaj skusit nieco ine. Napr. delenu stravu.
Denne by si mala zjest (ak si v chudnucom rezime) okolo 1600 - 1800 kcal. Rozdelit to do 5 - 6 davok. Proste tak, aby si jedla zhruba kazde tri hodiny. Ak si hladna, tak aj kazde dve - dve a pol. Radsej mensie porcie a castejsie. A k veceru, napr. po 5 - 6 sa vyhybaj ovociu, a priloham. Daj si len polovicnu davku prilohy, kt. by si si dala napr. na obed.
Nezabudni vela pit (nesladene vody, caje...) a hyb sa. neviem z akej vahy chudnes, ci z vysokej, alebo nizsej.. ked z nizsej, asi to bude chcet vacsiu davku trpezlivosti.
hlavne nevynechavaj jedla. A nie je problem jest o siestej alebo aj neskor vecer. Zavisi od toho, kedy chodis spat. Zhruba dve hodky pred spanim zjedz posledne. Tak drzim palce!

nechudnuca

ježišiii vy ste fakt chutné..kokos jak prasa si tu fakt pripadám..to kilo nezjem naraz!!! ale počas dňa!!! ale že si dám aj večer ešte o šiestej, asi som to zle napísala..ach, niektoré tu máte fakt perfektný slovník..otras..

smajuss otruby jedávam..dám si vždy ráno do jedného tvarohu..ale aj tak mi nepomáhajú, hlavne čo sa týka vyprázdňovania, na wc chodím asi raz za týždeň :(( a aj to je o ničom a s ťažkosťou..

zaujímalo by ma koľko kj môžem zjesť za deň? týchto mliečnych výrobkov a mäsa...

ale ja som asi fakt nenažranec, lebo ja aj keď si dám 250g odtučneného tvarohu, tak ma to moc nezasýti, teda unavená som stále, ale teraz som nakúpila vitamínov...

asi by som schudla len vtedy keď by mi niekto serviroval jedlá a presne v dané hodiny kedy treba a navrhol kedy a koľko cvičiť, lebo ja to rozložiť neviem... :(

chcb

KILO MASA naraz??? Fuj, ako prasa..az mi zle prislo. Len pri pohlade na tu horu by som sa dogrcala...
Prosim ta, tvoj traviaci trakt funguje? Vsak tvoje vykaly musia smrdiet jak stoka.

smajusss

nechudnuca, a otruby ješ? pretože tie sú tam základ...do tvarohu, do jogurtu, robiť si z nich pečivo...keď si spravíš otrubové žemličky, tak jedna malá žemlička Ťa tak zasýti.....taktiež platí, že prvá fáza sa má držať dovtedy, kým schudneš polovicu kilogramov, ktoré chceš schudnúť celkovo.... poriadne si naštuduj stránku dukanovadieta(bodka)com, tam sa o tej diéte naozaj podrobne píše, sú tam recepty, aby bol jedálniček pestrý...a nezabúdaj, že treba pri tejto diéte minimálne 20 minút denne chôdze alebo cvičenia a tiež treba si dávať nejaké výživové doplnky, ktoré obsahujú minerály...držím palce :)

Nela41

tono991: S touto dietou schudlo veľa ľudí, ja ju nejako nezastávam mne nie je moc po vôli, ale keď niekto čo s prepáčením žere s nekonečným dnom žalúdka začne dodržiavať nejaké zásady a menej jesť schudne..