Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa uzivit internetovym obchodom?

tamarka78

medzi moje konicky patri predovsetkym sport, ale tak to si neviem predstavit ako by som si nim nieco mohla zarobit, to je dost nerealne :D ale taktiez ma zaujima kozmetika a predovsetkym parfemy, s tym nieco suvisiace si viem predstavit :-)

jasmin27

vedela by som si predstavit robotu z nejakou kozmetikou.. predavat nejaku znacku, ponukat ju kamaratka alebo take nieco.. to je to co ma naozaj bavi.. keby mozem tak stale kupujem len nejaku kozmetiku :D

muslina

tak bolo by dobre keby si to chcela robit aby si si objednala tu ich vzorkovnicu, lebo potom na zaklade coho by si chcela prezentovat tie parfemy ako vonaju? neviem si to predstavit bez tej vzorkovnice, takze urcite odporucam najprv tu objednat. A viazanost tam nie je ziadna

Kristínka11

pozerala som si veru tú ich stránku, celkom som tomu aj pochopila, ale keď chcem predávať tie ich parfémy tak si musím objednať tú vzorkovnicu, že? a tam je aj nejaká viazanosť?

tamarka78

babulky aj ja by som si chcela este nejako privyrobit, dajte mi prooosim nejake rady ako si vy privyrabate (ak si teda niektora z vas tu niecim privyraba, este popri svojej praci)..dakujem

bobula

Mne sa dari tak pomalsie, ale sem tam nejaky ten parfem predam. Tak ale som rada, aj ked netece tak aspon trosku kvapka, vzdy lepsie ako nic :-)

jasmin27

som uz rok na materskej dovolenke a viete ze ta materska teraz nie je az taka velka.. hladam nejaku pracu na doma pomocou ktorej by som si mohla trosku prilepsit svoj rozpocet.. viete poradit nejaku?

svagrova

bobula: ano vazne, uplne som v soku ako sa mi to rozbehlo a ako sa babam tie parfemy UNIQ pacia, necakala som taku spatnu odozvu ale tak jasne ze som rada :-) A tebe sa ako dari?