Ahoj, vyskúšal už niekto krém od Pupy na zväčšenie poprsia? Účinkuje alebo sú to len vyhodené peniaze?
PUPA - krém na zväčšenie poprsia
Ahojte,máte niekto skúsenosti s tabletkami track.breastfast.com ?
Prsia vraj dokážu narásť aj v dospelom veku pomocou hypnoterapie. Venujem sa hypnóze, ale zatiaľ som nečítal o tom žiadnu štúdiu z dôveryhodného zdroja, iba články na weboch pre ženy.
Napr. tu :
wanda.pluska.sk
Patrím skôr medzi skeptikov. Máte s tým niekto skúsenosti ? Alebo nechceli by ste to skúsiť?
Take veci skusaju zakomplexovane teenagerky. Zenske prsia su tvorene z 95% prsnou zlazou a 5% tukom. Hormon na narast prsnej zlazy sa tvori v puberte, okolo 11 roku zivota, ked dievcatkam rastu prsia, potom uz nikdy viac. Potom sa to uz nemeni. Zostava rovnake. Ani v tehotenstve a ani po porode sa nic nezmeni. Ohladom velkosti zlazy. Aka narastla v puberte, taka zostane. Zmenit sa moze po schudnuti/pribrati velkost prs len u zien, ktore maju sklon k nesumernosti postavy ceckato bruchatej, pripadne ktore maju sklon priberat rovnomerne do celeho tela. Ktora ma ale sklon priberat na nesumernost ritovu a stehnovu, ta ma smolu raz a navzdy a ani po porode, nech by zrovna na 110 kg pribrala, tak väcsie prsia mat nebude. Len väcsi zadok a stehna, lebo tam sa jej ulozil tuk a tam sa uklada stale. Ktora patri medzi tieto nestastne, ze nesumerne pribera len do zadku a stehien a v puberte akymsi zazrakom sa jej hormon nevytvoril, ktory vie zväcsit prsnu zlazu a je plocha, tak ine ako plastika uz nepomoze naozaj. A keby aj existovalo nieco, co pomoze, tak smola, nebude sa o tom hovorit a utaji sa to pred svetom, lebo biznis je biznis. Alebo si najdite medzi znamymi nejakeho gaya, ktory sa dal preoperovat na zenu a spytajte sa ho, co to bral za hormony, ze mu prsia narastli do mesiaca, do dvoch od toho obrovske. Mozno, ze bude taky zlaty a povie vam, co bral. Nacierno pozhanate? Neviem. Spolocnost vas aj tak skor, ci neskor dotlaci to tej plastiky. Najskor vypchate podprdy, potom plastika. O inom, lepsom rieseni v podobe podavania hormonalnych liekov, sa bude diskutovat tak mozno len medzi "zasvätenymi", mozno to lekari predpisu svojim dcerenkam a vnuckam, ked maju komplexy, vy tu nie ste nato, aby ste sa dozvedeli pravdu, vy ste tu nato, aby vam boli vymyte mozgy a znicene zdravie operaciami drahymi plastickymi, za ktore este aj platit musite. A to vsetko iba preto, aby ste mohli mat sex a priveist na svet aspon jedneho potomka. Alebo mozte zostat stare panny a vyhnut sa tak operacii. Ale aj sexu a privedeniu potomka na svet. A darmo sa naucite anglicky, nemecky, ani na zahranicnych strankach sa pravdu nedozviete... akym hormonalnym liekom by ste si mohli zväcsit poprsie (nie tuk, ale zlazu) za par drobnych. Vy nemate pravo na informacie, vy ste len obete. Mozno vam tie vase kremy urobia nieco s pokozkou a bude sa vam zdat krajsia, jemnejsia, co ja viem, ze aka, ale prsnu zlazu vam nezväcsia. Mate smolu. Musite sa stat obetou biznisu, k tomu ste odsudene... A ktora zostane stara panna, ta je v podstate tiez obet. Neprivedie na svet potomka, lebo nemoze mat sex... takym sposobom padne za obet.
Tak ty si riadne hlúpučká moja :)
No hlavne nanaletieť na nejaké krémiky. Je dokázané že to nefunguje. Ak chcete väčšie prsia tak treba ísť na plastiku. Tu je o tom aj článok ako je to v skutočnosti s krémami www.megaprsia.sk
Ahojte chcela by som sa opytat na akej stranke sa da kupit Femimaxin nemozem to nikde najst :/
Ahojte chcela by som sa opytat na akej stranke sa da kupit Femimaxin nemozem to nikde najst :/
neverim ze tymto veciam este niekto vobec veri
Uz si trapny s tym tvojim affiliate webom, trapne kupony zdarma..ziadne kupony tam nie su!!! POZOR ludia, neklikajte mu na to, za kazdy klik ma provizie od predajcov, ku ktorym sa cez jeho affiliate web prekliknete...dava to do kazdej diskusie na kazdy tovar...ved aj tu vidno, ze ani sam nevie ci to tu uz raz pridal alebo nepridal :D