Najhorsi trapas

Príspevok v téme: Najhorsi trapas
slniecko25

Konecne sme sa s novym priatelom odhodlali k sexu ... vsetko bolo super az na koniec :D hotova katastrova !!! ako trapas sa stane kazdemu aj mne sa ich kopec stalo ale na toto nezabudnem do konca zivota .... Ako sme dosexovali tak priatel ma isiel este potesit vobec prvy krat jazyckom ze sa mi ide pozriet na moju malinku ze ju este nevidel ... v momente ako sa jej dotkol z nej vysliel vzduch:D baby asi poznate ...ale toto bolo v takej kur.. sprostej chvili ze aaaaaz ... a najhorie ze on mi nechce verit ze mi vysiel vzduch z posvy ale ze som si prdla ..no uplna parada ..lahol si naspat vedla mna s strasne sme sa smiali ... ale stale je to premna strasne a radsej sa mu uz nedam ,,okostovat,, :DDDD tak a teraz sa mozete smiat zase vy :P

malickaaaaa

No tak to by som nechcela :-) nam sa to este nestalo a dufam, ze ani nestane...
asi vela funny stories nevznika prave pri sexe lebo dako nikto nepise :-)hehe

alenka_maxova

tymto vaginalnym prdkom sme sa vzdy smiali s partnerom, lebo plakat sa nam zrovna nechcelo :D Ale mam kamosku, co sa za cosi take desne hanbi, je to pre nu trapas nad trapasy...nuz co, sexovalo by sa jej lepsie, keby to nebrala tak vazne. A najhorsi trapas? Ked nam vosiel priatelov ocino do izby? (raz sme sa zabudli zamknut). Priatel vystrelil jak strela a nahy bezal ku dveram, aby mu ich pred nosom zavrel... :D Nic "horsie" sa nam nestalo :)

slniecko25

Adam no mne sa to zdalo dost trapne ... si predstav ze mas novu priatelku a chces pri nej vyzerat aspon ten prvyy krat co najlepsie a stane sa ti toto :D neviem ako by si sa citil :D