Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nezodpovedný človek

Príspevok v téme: nezodpovedný človek
ddoommii

čaute,som tak strašne nezodpovedná.mám 18 a správam sa ako malá a neviem si s tým poradiť.týka sa to hlavne školy,neustále vymeškávam hodiny,hlavne z dôvodu,že nemám čas (a keď mám málo času,som hrozne lenivá sa naučiť)a nechcem dostať zlu znamku.nevydržím v škole dlhšie,ako 5 hodín,odchádzam si ako sa mi zachce.učitelia mi už hrozia komisionalnym preskušanim a mna to hrozne hneva,ale neviem sa zmeniť.zajtra znovu nemožem prisť,lebo cely den som sa nevedela prinutiť k učeniu a viem,že teraz sa to už nestihnem naučiť dostatočne dobre.doteraz mi to rodičia so zaťatymi zubami tolerovali,teraz sa ale už aj oni nahnevali a nechcu mi už vobec dovoliť zostať doma.tak neviem ani odkial budem mať ospravedlnenku.citim sa preto hrozne.rozčulujem samu seba,ale ked,čo mam spraviť...

zewa

Si leniva alebo k vsetkemu lahostajna?
Inak mala som spoluziaka co bol typ vsetko alebo nic a skoncil parkrat na psychiatrii, co to nezvladal.
Ale u teba sa mi zda, ze to je inak. Podla mna sa obcas ucis a vtedy to vies. A ked sa neucis, tak radsej do tej skoly nejdes. A keby si sa tak ucila kazdy den? Podla mny by ti to slo. Skus radsej zostavat po vyucovani hodinu v skole (dohodni sa s triednou) a uc sa tam. Myslim, ze tam lenivost prekonas. A lenivost nie je vyhovorka ani ospravedlnenie. Skus si doplnit aj par vitaminov. A prestan snivat. V zivote (v tom realnom, ked pojdes sama za seba bez rodicov) ta nikto zo sraciek tahat nebude.

Leela333

Tak uber z aktivít a venuj sa škole. Tvoji rodičia ťa fakt rozmaznali, ako vraví Carie. Mne by toto v živote netolerovali a to sa akože ospravedlňuješ tým, že si lenivec? Nikto sa neučí rád, ale všetci sme si tým museli prejsť. Nemusíš všetko vždy vedieť najlepšie, stačí, že sa budeš aspoň snažiť.

ddoommii

doteraz mi vždy po dlhej debate nakoniec ospravedlnenku napisali.a vždy som im slubila,že sa to už nestane.ale je neviem...vôbec nič nestiham,mam strašne vela aktivit a ked nahodou stiham,tak som unavena a som rada,že nič nemusim robiť

Carie

A doteraz ti ako pisali ospravedlnenky ked si si zmyslela ostat doma len tak? Moc ta rozmaznali, vsak zivot ta uz prefacka a budes sa musiet naucit chovat zodpovedne.

ddoommii

ešte som zabudla dodať,že mam tu najhoršiu kombinaciu-som perfekcionista a zaroven hrozný lenivec.bud sa naučim uplne do bodky užasne,alebo potom radšej vôbec a ostanem doma.čo mam robiť:(