Astralne cestovanie

lost

hannah

preco nie peklo ?

nahodou to moze byt ovela viac naucne ako nebo !!

velmi rad by som si na 24 POZEMSKYCh hodin vyskusal peklo :)

ale len tak vramci astralnej dovolenky, nie ze sa hned zajtra zabijem na dialnci :D

hannah

piliňák, dobre si to rozmysli, aby si sa nepopálil. Astrálne cestovanie znie možno lákavo, ale nemalo by Ti byť jedno, kam Ťa zavedie. Rozmýšľal si, čo je to peklo? Nikto z nás si to nedokáže predstaviť. Nenávisť, zloba, prázdnota, beznádej. Ak by si sa tam dostal, ver, že by si sa nestal vyššou bytosťou, len láska a dobrota nás pozdvihujú hore.
"Bud budem mat este vela moznosti napravit to alebo jednoducho budem na zahodenie a na rad pride dalsi pokus - s inym clovekom." Odkiaľ si berieš túto istotu? Čo keď máš len jeden život a jednu možnosť, ako ho prežiť?

Ak sa chceš stať lepšou, dokonalejšou bytosťou, je na to len jedna cesta - cesta smerom k Bohu. Všetko ostatné je len mámenie a klam, ktorému nás zvádza veriť naša pýcha a túžba byť niekým, kým nie sme.

piliňák

Preco a naco? Pretoze ulohou kazdej inteligentnej bytosti je napredovat v osobnom vyvoji a neustale sa zdkokonalovat. Clovek ma potencial stat sa vyssou bytostou a skor ci neskor musi vykrocit smerom kory mu rozsiri obzory.
Nemam strach z toho ze by som sa nevedel vratit. Strach obecne je pre mna nieco k comu mam stale mensi mensi vtah. Ked sa nevratim tak nech. Ked ma to privedie na zlu stranu alebo priamo do pekiel tak nech. Bud budem mat este vela moznosti napravit to alebo jednoducho budem na zahodenie a na rad pride dalsi pokus - s inym clovekom.
Nemam potrebu nikomu nic dokazovat a ked sa mi to podari necham si to iba pre seba (mozno sa iba ozvem anonymne sem ked tato stranka este bude).
Co vsak spravim je to ze si radsej este prestudujem viacere zdroje.

Gerbil

Polož si najprv otázku, PREČO vôbec chceš astrálne cestovať a NAČO ti to bude. Zábava? Môcť sa pochváliť druhým? To radšej choď chytať ryby...

xxxxxxxxxxxx

serge georg - astralni putovani knizka kde je to rozpisane. zajdi si do kniznice najdes tam literaturu. ja si myslim ze je lepsie cerpat z knih ako zo skratiek na nete...daj potom vediet vela ludi to omrzi lebo sa do toho ponahlaju chcu to raz dva a ked sa im nedari tak to nechaju. Ale zabudaju ze prave koli tomu tie meditacie sa im nedaria. :)ale pozor tieto veci su dost na hrane a velmi blizko bohuzial na psychiatriu...nieje dobre zazrat sa do tychto veci. Ale je to zaujimava skusenost.

m,mlk

veľa šťastia. aj keď si nemyslím, že sa to podarí bežným smrteľníkom :) Ale môžeš informovať o progrese :)