Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

citrovital - mykoza???

RNG

Citrovital je radove slabsi v ucinku ako citricidal. Je ti slaba napodobnenina, vytazok zo semien grapefruitu, ale bez patentovanej aktivacie.
GSE z firmy NutriBiotic je dnes distribuovany mnozstvom internetovych predajni, a obsahuje 33% povodneho patentovaneho citricidalu.
Zuzka, tzv synteticke vitaminy, nieviem ktore si myslela, lebo niekltopre su len podobne a niektore su bioidenticke, tj nerozoznatelne v skladbe a ucinku na telo, ale ziadne z nich nepodporuju kvasinkove infekcie. Kvasinkove infekcie podporuju hlavne cukry, jemne skroby a biele muky.
Inac mas 100% pravdu so spankom stresom, hlbokym branicnym dychanim a meditaciou=cast yogy aj Thai chi.

Inac mam neterku s rovnakym menom a priezviskom, ale ta je v inej dusevnej sfere, je mniska.

meri.m

Citrovital som zatiaľ užívala len v rámci všeobecného detoxu (cca 20 kvapiek na pohár vody, 2x denne), ale myslím, že v prípade infekcie majú zmysel aj trochu vyššie dávky.
www.zdravie.sk
Na kvasinky v celom tele by mal zaberať aj čertsvý strúhaný kokos, alebo kokosový olej.

zuzulko

celá odpoved sa mi sem nevojde, princip liečby je nie v užívaní chemických liekov. tie len na chvilu akoby pomohli a potom to začne znova. ak mate zaujem pošlite mi mail. pošlem vám v kocke alternatívny postup a možnosti, Súčasťou liečby musí byť dlhodobá účinná detoxikácia rôznymi spôsobmi.
- Dostatočný pitný režim – 2 litre čistej vody denne na odplavenie toxínov
- Zbytočne sa nevystavujte stresu
- Dostatok spánku a odpočinok v priebehu dňa
- Dostatok prírodných vitamínov – syntetické vitamíny pomáhajú rozmnožovaniu kvasiniek
- Potravinové doplnky s prírodných zdrojov na podporu pečene
- Pravidelné cvičenie a prísun kyslíka napomáha vylučovať toxíny – meditujte, cvičte tantrajógu

zuzihudecova@hotmail.com