Zdravím :)
Odporučte mi dobrú micelárku aj na odličovanie očí. Chcela som skúsiť od Biodermy z radu Sebium (mám mastnú pleť), ale vraj dosť vysúša, takže by som sa ňou bála odličovať si oči.
Doteraz som používala od La Roche, ale chcela by som prejsť na niečo lacnejšie.
Poraďte prosím :)
Micelárna voda - aj na oči
Aj Vichy je v pohode, a 400ml balenie vyslo okolo 11 eur, co je vyborna cena... Ale viac sa mi pacili asi tie od Biodermy, aj ked v podstate ani neviem preco.
ja mam tiež skúsenosť s Biodermou sensibio (červená), je fakt, že neštípe, nedráždi a dá sa ňou odlíčiť celá tvár.
Ale tiež mám dobrú skúsenosť s Avene (Micellar Lotion), teraz bola v lekárňach aj zľava 2x400ml okolo 20e, čo bioderma 500ml stojí tiež okolo 20e.
Ja mam odskusanu Biodermu Sensibio aj Hydrabio a obe su vyborne, aj na oci. Mam citlivu plet so sklonom k vysusovaniu, takze uz na odlicovanie nic ine nepouzivam, len micelarky...
Bioderma sensibio (cervena), tiez ju pouzivam uz roky na odlicovanie celej tvare aj oci, nedrazdi, nestipe, ja som s nou velmi spokojna.
aj Oriflame ma micelarnu vodu a od nedele bude za 10,90 eur
najlepsia micelarna voda na odlicovanie pleti a oci je Bioderma sensibio (cervena), je super aj na citlivu plet s vyrazkami
inak na parfums sk maju na nu teraz dobru akciu
ano
Elfy, ty si ňou odličuješ aj oči a všetko je OK? :)
ja mam biodermu sebium a som s nou spokojna odporucila mi ju dermatologicka