ahojte, chcela by som prestat konecne fajcit, vyskusala som uz skoro vsetko, no nic nepomohlo.
viete niekto o nejakej UCINNEJ metode na odvykanie fajcenia???
dakujem :)
Chcem prestat fajčit!
2 baaboo ja som poznal podobneho fajciara... ten si vzdy povedal odteraz nefajcim a na druhy den uz daval rady a hovoril ze no ked som este fajcil.... jasne ze mu to dlho nevydrzalo... a nieje umenie prestat na tyzden to tak po polroku mozes nieco povedat
blbost si povedat, ze od zajtra nefajcim....je to presne ako s chudnutim, ze v pondelok zacnem chudnut...takto sa nikdy nedonutite....ja som si teraz v sobotu hned rano povedala, ze si cigu nedam.....a tak som sa zatala, ze som odvtedy este nefajcila....chce to len pevnu volu, ...ja som si myslela, ze ju nemam....a aha....zvladam to uplne v pohode.....a ked som zvladla tri dni, zvladnem aj dalsie.....len treba chciet....
istoze vôľa a skutocne chciet prestat:)
Idem si zapaliť :D
no predsa tvoja vola... ked tak velmi chces, nechapem preco sa nevies donutit
ahojky tinuska, tak ja som sa tiez rozhodla ze prestanem fajcit, mala som aj na to svoje dovody... zacala som tak ze som to zacala pomaly redukovat, kupovala som si lightky (i ked je to asi este vacsi humus ako klasicke cigarety) ale pomalicky som prestavala.. vtedy som vyfajcila krabicku denne a potom som to pomalicky redukovala na krabicku za dva dni a stale menej a menej.. az som raz mala 6 cigariet za styri dni... jednducho som si povedala ze prestanem a stala som si za tym.. sama sebe som chcela dokazat ze to vydrzim.. sice si teraz este zoparkrat zapalim ale to uz su fakt take ze 2-3 cigy denne... ale keby som to chcela skoncit uz uplne tak nemam s tym problem...
takze je to skor o vlastnej voli ako o nejakych naplasti, zuvaciek a vsetko podobne...
moj otec napriklad prestal fajcit vdaka elektrickej cigarete, ale to som zas ja nechcela.. uz sa drzi 4 mesiace a ide mu to uspesne :))
tak drzim palce pri konceni fajcenia :))
biorenozancia,naplaste,zuvacky,elektronicka cigareta.Co sa týka napr mna tak tiež by som aj chcel prestať ale na druhej strane budem mať tak taky divný pocit že si s kamaratmi pri pive už nebudem moct zapaliť oblubenu cigaretku,alebo po vykonanej praci formou oddychu a bude mi to velmi chybat,rozmyslam preto na elektornickou cigaretou ale to nebude ono.Takze mám zmiešane pocity.Velmi dolezita je pevna vola a rozhodnutie ze nechces fajcit.Co je najtazsie prekonatelne je psychicka zavislot.Fyzicka nikotínova zavislost sa dá prekonať jednoduchsie,už ked vydrzis napr 2 dni nefajcit a potom si zapalis tak to bude pre teba nie velmi chutne az hnusne a bude sa ti tocit hlava,na druhej strane ja co som sa pokusal prestat tak asi po 8 hodinach som zacal pocitovat velmi mierne zlepsovanie zdravotneho stavu co sa tyka voni,chuti a ako keby som viacej vladal
Ja ťaham už tri roky 17-22 denne, keď som chodil do šenku, tak aj dve krabičky denne. A neviem sa toho nejako zbaviť. Každý večer som pevne odhodlaný, že odzajtra nefajčim... ale ráno to vždy zmením... a neviem, či sa mám vôbec ešte snažiť prestať...
Ahoj:) Ja som prestala vďaka ušnej terapii. Je to vraj novinka na Slovensku a fakt mi to pomohlo. Fajčila som takmer 15 rokov krabičku denne a dnes už ani šľuk :) Odporúčam všetkým. Sedia v Košiciach na Krivej. Držím palce.
Ja som sa odnaučil fajčiť prostredníctvom elektronických cigariet. Skvelá metóda, bezbolestná a lacná.