Ahojte, prosím vás..viem, že je tu milióny príspevkov ako chudnúť..ale stále som nenašla niečo, čo by mne vyhovelo...Poradili by ste mi nejaký schopný jedálniček ako schudnúť 5 kilečkov..idem z nižšej váhy, tak to ide pomalšie, chcela by som to dať dole za taký cca mesiac, oki plus nejaké dni ešte k tomu :) nechcem však drastickú diétu ani ísť veľmi pomalým tempom, nejaký zlatý stred..teraz necvičím, no v lete by som chcela pridať pohyb, veď bude aj viac možností a viac chute do športov :) len teraz ešte neni čas...Potrebovala by som nejaké rýchlovečky čo sa dá max na panvicu, rýchlo uvarí..na nejaké dlhšie prípravy nemám čas...a je dobré piť stále nesladené čaje? alebo radšej mám začať piť len vodu?? Plus nejaké urýchlovače, všetko a každá dobrá rada mi pomôže..hlavne ma nekritizujte, o tom to neni, nie som skúsená a snáď ako každá žena som vyskúšala už 500 diét :D posledný mesiac sa obmedzujem, žiaden chlieb, nič sladké, jedávam zeleninu, kuracie mäsko, jogurty, tvarohy, cottage, ale asi preháňam denné dávky alebo čo...proste vždy potrebujem dačo chrúmať...tak vám už teraz vopred ďakujem :))) a prepáčte za dlhé čítaníčko :)
Schudnúť 5 kg
skús stránky Mira Veselého
a môžem jesť zeleninu v neobmedzenom množstve? alebo tiež aj v tom sa krotiť? myslím tak čínsku kapustu, rajčiny, papriku, uhorky a mrkvu..môžem hocikedy hocikoľko?
z mrkvy urcite nepriberies, to je blbost :) zaklad je stravovat sa primerane, primerane davky, ziadne blbosti navyse a po 18 hodine sa vyhnut sacharidom, cize vecera by mala byt bielkovinovo zeleninova, hlavne je nehladovat, lebo telo prepnes do setriaceho rezimu a priberies aj ked obmedzis jedlo
ale som čítala, že mrkva obsahuje tiež dosť cukru, tak to neviem...kaleráb nelubim moc :(
Chrumaj mrkvu,kalerab.
nikto?