Z vlastnej skusenosti teraz viem, ze to co nam vsade ospevolali, ze pacient ma slobodnu volbu lekara je uplne mimo realitu.Stale odborni lekari riesia "obvody" ked nepatrite pod jeho obvod mate smolu, hladajte inde. Jednoducho ak chcete zmenit odborneho lekara to nepripada do uvahy, nikto iny si vas nezoberie...to vraj maju zakaz...mozno keby ze ste este nikde neboli vysetreni tak vas zoberu ale o 3 mesiace ale ked si zaplatite 10€....kam dospel tento stat.Dokazu si lekari a sestricky uvedomit, ze pracujuci clovek, ktory si svoje zdravotne osetrenie pravidelne plati kazdy mesiac z vyplaty a k tomu dava nezmyselne € za poplatky za objednanie samotnym lekarom, ze nemoze cakat v cakarni 4-5 hodin a v ordinacii sa zdrzi 5 min. a vykesuje min.10€...ze ten pracujuci clovek musi aj pracovat..nie je to dochodca co nema doma co robit a vysedavat v cakarnach. Ludia ktori pracujete v zahranici, neuvazujte o tom, ze ked vas boli zub, alebo noha alebo cokolvek ine, ze pockate kym dorazite na SR....dajte sa osetrit tam...vzdy lepsie obidete ako v tomto skvelom state
Slobodná voľba lekára je na Slovensku fantasmagória...
ved ja mam pocit ze zijeme v zlom meste...na ZA nemocnicu sa hovori len zle, comu sa necudujem...ale o lekaroch som si toto nemyslela...Otec ma pol roka silne bolesti hlavy nonstop cely den,jedina liecba bol novalgin a magnezium :-))...ono je to strasne zufale ked chcete niekomu pomoct ale nikto z lekarov vam nepomoze....Mama prosila svoju neurologicku, aby ju vyradila a na miesto nej dala oca...ale neda sa. Verim ze neurologov je malo a pacientov coraz viac, ale pacienti za to fakt nemozu...ale co uz, postupne sa zmierujem s tym,ze nic ine neostava len ostat u povodnej doktorky, cakat zas vyse mesiaca na zaplateny termin, v ktory ho mozno ani nestihnu vysetrit...ale co uz...
petul
ZA je fakt štát v štáte.Ja tiež nemám zlé skúsenosti s voľbou lekára,aj moji známi menia lekárov ako na bežiacom páse.O ZA som počula už dávnejšie,že tam treba mať známosti a podplácať.
Ale na neurolog.vyšetrenie sa vo všeobecnosti dosť dlho čaká alebo si treba zaplatiť.Prajem ti,aby si konečne našla správneho dr. A aké má otecko problémy?
ano podla obvodu ano,to sme uz zazili...6hodin cakania v cakarni...myslela som, ze ked to niekto spomenul si robi srandu, ale sranda to nie je...zaplatis 10€ a cakas min. 4hodiny a pri najlepsom ta v dany den vybavia....a to je dovod na zmenu lekara, ale vyzera ze pacient je v rukach lekarov a nema sancu si zmenit lekara aj ked kazdy chape ze dlhe cakanie nie je zdraviu prospesne....vsade ta odbiju, ze uz ked ste niekde bol vysetreni tak nezoberu a nezoberu aj preto ze maju nad limit pacientov...ani sa necudujem, kazdy kto to vystuduje uteka prec z krajiny za lepsim
petul......a podla obvodu ta musi predsa zobrat.
dakujem za nazor z velkomesta...
Tak asi mam to stastie,ze nie som z ZA. V Blave to asi funguje inym sposobom,modernejsim,ze?
tak ak by si bol zo ZA urcite by som na teba poukazala pri dalsej navsteve neurologa...ze preco su poniektori vyvoleni...Len tak zo zabavy som sem napisala ako to tu funguje
Pocuj......ja mam naraz dvoch neurologov,tak mam asi skusenost.
ze aky si mudry...3 dni nerobim nic ine len chodim a vyvolavam po neurologoch a vsetci maju plno....zaujimave...to akoze mame plno tak uz neberieme, ti co nie ste prihlaseni tak mate smolu...a dalej sa ludia ani nerodte,lebo aj tak vas ziaden lekar nevezme....milujem mudrlantov, ktori nic take nezazili