Ahojte
S mojim priatelom sme uz dlhsie spolu, aj ked sme sa casto vedeli pohadat (vzdy kvoli hlupostiam) velmi sa lubime a chceme byt spolu, ale v tom nam brani jeho matka.
Nedovoli nam stretavat sa. Neviem ako mam tuto situaciu riesit, velmi chceme byt spolu ale nemozeme. Ona ma nepozna, nevie kto som, ale stale ma voci mne vyhrady a je proti nam. Zatial ani jeden z nas nezaraba, takze odstahovanie z domu pre tuto chvilu nie je mozne. Porozpravat sa s nou taktiez nemozem, kedze ju nepoznam a viem presne ako by to dopadlo, vyhodila by ma. Takze je to hlavne na priatelovi, ktory s nou skusal hovorit ale zatial to na veci nic nezmenilo. Velmi sa trapime. Uz neviem co mam podniknut pre to, aby sme boli spolu. Za kazdu radu dakujem.
jeho mama nam brani byt spolu aj ked sa lubime
Kvetinka, na tvojom mieste necham matku matkou, ked je posunuta, tak ty s tym nic nenarobis. Co je tu skutocne to, na co sa mas zamerat,je postoj tvojho priatela. Ak s tym nic nerobi, tak by som spozornela. Nehovorim, ze ma matku zahlusit, ale ista asertivita, priebojnost v tejto veci by z jeho strany mala byt. Pretoze ak chce byt s tebou, tak bude, napriek mame. Neprijemne by bolo, keby bol len pasivnym pozorovatelom tychto eskapad. Navyse, nemoze ho stale drzat doma, cize stretnut sa stretnete aj tak a to, ze nejdes k nemu domov ta nemusi trapit. O jednu svokru menej, co by za to mnoho zien dalo.
Dovod je podla nej taky, ze sa casto hadame, preto nechce aby sme boli spolu. Chce mu vo vsetkom pomahat, asi si mysli, ze ja nie som vhodna partnerka pre neho. My dvaja sme tiez taki hlupaci, ze sa pohadame na kazdej hluposti a on jej o tom samozrejme povie, ona si vytvori o mne bohvie aky obraz a uz ma nenavidi.
Ano maju urcite problemy, ktore tu nebudem az tak dopodrobna specifikovat, ide o financne aj rodinne problemy, pre ktore som nebola doma predstavena. Neviem kedy sa to presne zlomilo, ale mam dojem, ze to bolo hned v zaciatkoch vztahu, takze si myslim, ze by ma nepredstavil rodine aj keby tie financne problemy neboli. Jednoducho ona ma nenavidi a nezniesla by, aby som bola u nich doma. Je to cele zvlastne a padnute na hlavu, viem, v prvom rade sa mala pokusit ma spoznat ale z jej strany zaujem nie je.
pozor na nu, bude to mamicka psychopatka...
aký môže mať na to dôvod??
studujeme obaja, 22 rokov
vztah trva 3,5 roka
kolko mate rokov a ako dlho trva vztah?